Hírek

Mit alakít Budapest Mila Kunis új filmjében? – A kém, aki dobott engem előzetes

Mila Kunis tavaly nyáron forgatta nálunk új vígjátékát, A kém, aki dobott engem címmel. Most megjelent az előzetese, így kezdhetünk találgatni, hogy ezúttal melyik európai nagyvárost alakítja fővárosunk.

A kém, aki dobott engem című filmben a komikus oldaláról már jól ismert Mila Kunis mellett Kate McKinnon és Justin Theroux játsszák a főszerepet. McKinnon az amerikai Saturday Night Live című szkeccsműsor oszlopos tagja, a magyar nézők számára viszont az ambivalens fogadtatású Szellemirtókból lehet ismerős. Theroux legutóbb a Star Wars: Az utolsó jedikben tűnt fel egy pár perces epizódszerepben mint a kódtörőmester, illetve A lány a vonaton főgonoszát alakította, humorát pedig a Zoolander 2-ben csillogtatta meg legutoljára.

Mila Kunis és Kate McKinnon karakterei, Audrey és Morgan egy félreértés következtében belekeverednek egy nemzeteken átívelő összeesküvésbe, amikor Audrey volt barátja (Theroux) megjelenik a nő lakásán egy csapat bérgyilkossal a nyomában. Audrey és Morgan – önmagukat is meglepve – akcióba lendülnek, és Európát átszelve megpróbálják megmenteni önmagukat és a világot.

A Magyarországon forgatott filmben Budapest- az előzetes alapján – egy német várost, feltehetőleg Berlint alakítja majd.

Azonban nemcsak az utcák és az épületek lehetnek majd ismerősek, hanem egy-két hazai színész is fel-felbukkan majd, mint például Árpa Attila, aki egy múzeumi őrt fog alakítani.

Az akcióvígjátékot az elsőfilmes Susanna Fogel írta és rendezte, s a két remek komikával a főszerepben remélhetőleg kielégíti majd az egyre növekvő igényeket a nők és a női történetek filmes jelenlétére.

A kém, aki dobott engem Amerikában augusztus 3-án jelenik meg, így a magyarországi premierre is várhatóan a nyár végén kerül sor.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com