Hírek

Mit kérjünk a Farkastól?

Pár hete Hugh Jackman a Comic-Conon jelentette be, hogy még egyszer, utoljára eljátssza Logant, azaz a Farkast egy önálló részben (amellett, hogy feltűnik még egy X-men epizódban is). Most pedig igazán felcsigázza a rajongókat ezzel a frissen posztolt képpel.

Valamint azzal, hogy arra kéri őket, maximum 50 szóban írják le, mit szeretnének látni ebben az utolsó filmben. Jackman Facebookon és Twitteren is ugyanazt az üzenetet küldte a nézőknek:

„Mint azt már bizonyára hallottátok… Ez az utolsó alkalom, hogy felöltöm a karmaimat. Ti mit szeretnétek látni? 50 szó vagy kevesebb. Elolvasok, amennyit csak bírok. #ONELASTTIME”

Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, sajnáljuk, hogy ez is a végéhez ért. De ha van ötletek, írjátok meg a Rozsomáknak, mi a vágyatok!

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés