Hírek

Mit nézünk 2024-ben a Netflixen? – Legjobban várt sorozatok

Végre bepillanthatunk, milyen sorozatokkal is vár ránk 2024-ben a Netflix. Izgalmas újdonságok, nagy visszatérők és várva várt folytatások is felsorakoznak a streaming idei kínálatában.

Manapság a sorozatos elkaszálások, elkészült, de ki nem adott szériák és csalódáskeltő adaptációk közt a Netflix kezd veszíteni az egykoron magas renoméjából. Viszont a streaming óriás “mennyiség a minőség felett” elvének azért van egy olyan hozadéka is, hogy annyi sorozatot gyártanak, hogy valóban leuralnak szinte minden korosztályt és érdeklődési kört, így mindenki megtalálhatja az őt megmozgató szériát, amit bingelhet.

A 2024-es felhozatalból is van bőven mit várni: a megjelent videómontázs pedig csak tovább csigázza az izgalmakat, ahogy belepillanthatunk a Nyerd meg az életed, a A Bridgerton család vagy az Emily Párizsban folytatásába.

Nézz bele te is alább, hogy mi vár rád 2024-ben, a videó alatt pedig összeszedjük röviden, melyik sorozat indul és melyik folytatódik idén a Netflixen.

A Netflix legvártabb új sorozata egyértelműen a február 22.-én érkező Avatár: Az utolsó léghajlító, ami a Nickelodeon legendás animációs szériájának élőszereplős adaptálását próbálja meg a botrányosan sikerült 2010-es Shyamalan film után. Baljós előjel lehet, hogy az eredeti sorozat alkotói kiszálltak a projektből, de az előzetesek alapján egy látványos és alapműhöz hűen kapcsolódó feldolgozást várhatnak a széria rajongói. Márciusban érkezik Guy Ritchie 2019-es gengsztermozija, az Úriemberek sorozatváltozata, a híres olasz pornószínész, Rocco Siffredi életét feldolgozó Supersex, Cixin Liu azonos című, elismert sci-fi regénytrilógiáján alapuló A 3-test probléma egyenesen a Trónok harca alkotóitól és A tehetséges Mr. Ripley fekete-fehér sorozatfeldolgozása egyszerűen Ripley címen Andrew Scott-tal a főszerepben. További újoncként köszönthetjük a Black Doves című brit thriller szériát Keira Knightley és Ben Whishaw főszereplésével, az amerikai Vadnyugat megszületését elmesélő American Primeval-t Taylor Kitsch-csel és az Eric című szériát, amiben Benedict Cumberbatch egy gyásztól sújtott apát alakít, aki fia eltűnését követően megismerkedik Eric-kel, a fia ágya alatt élő szörnyeteggel.

Természetesen számos veterán és közönségkedvenc széria is visszatér újabb évadokkal. A Netflix legnagyobb sikerét szállító Nyerd meg az életed idén érkezik a 2. évadával a tavalyi valóságshow változat után, ami miatt valószínűleg újra a minden a koreai élet-halál játék körül fog forogni a közösségi médiában. Május 16.-án érkezik a szintén közönségkedvenc A Bridgerton család 3. évada, amiben egy újabb fiatal Bridgerton lány felnövését és szerelmi útkeresésének fülledt történetét követhetjük nyomon. A vérfagyasztó Jeffrey Dahmer-sztori után újabb évaddal érkezik Ryan Murphy Szörnyeteg antológia sorozata, amiben ezúttal a szülőgyilkos Lyle és Erik Menendez története kerül feldolgozásra nem kevésbé polgárpukkasztó stílusban. További visszatérők között lesz még az Éjjeli ügynök (2. évad), A diplomata (2. évad), az Emily Párizsban (4. évad) és az Arcane (2. évad) is.

Viszont nem csak köszönthetünk, de búcsúztatni is kell néhány sorozatot, akik szerencsére megérték, hogy ne kasza által, hanem természetesen érkezzenek el utolsó évadjaikhoz. Az Elit egy igazán impozáns 8 évad után köszön el a közönségtől, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú a harmadik, Az Esernyő Akadémia a negyedik, a Cobra Kai pedig a hatodik évadával zárja le a törénetét.

További 2024-ben érkező sorozatok:

 • Vak szerelem: Az oltár után, 6. évad (február 14.)
 • AlRawabi Leányiskola, 2. évad (február 15.)
 • The Vince Staples Show (február 15.)
 • Ready, Set, Love (február 15.)
 • Formula 1: Hajsza a túlélésért, 6. évad (február 23.)
 • Teljes lendülettel, 2. évad (március 6.)
 • Young Royals, 3. évad (március 11.)
 • Girls5eva, 3. évad (március 14.)
 • Süti vagy nem süti?, 3. évad (március 29.)
 • Az Upshaw család, 5. évad (április 18.)
 • Outer Banks, 4. évad
 • Fülig beléd zúgtam, 3. évad
 • Vikingek: Valhalla, 3. évad
 • Azok a 90-es évek show, 2. évad
 • A császárné, 2. évad
 • A Zöld kesztyűs banda, 2. évad

Lesz mit nézni tehát 2024-ben is a Netflixen! Ti mit vártok a legjobban?

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com