Hírek

Mit nézünk a Netflixen júniusban?

Többek között egy új David Attenborough darabot is láthatunk a hónapban

Júniusban is lesz mit nézni a Netflixen, ha valaki az újranyíló mozik kínálata mellett is elnézegetne egy-két ígéretes filmet vagy sorozatot. Lássuk hát a felhozatalt!

Itt a nyár, itt vannak a hónap legígéretesebb saját gyártású Netflix darabjai. Új David Attenborough film jön, érkezik Robert Downey Jr. fantasy sorozata, folytatódik a Lupin, és egy kívánságokat teljesítő sárkány is színre lép.

Ezek mellett jön egy ennivaló pingvines doku, Kevin Hart az apák nehéz mindennapjait mutatja be viccesen, és egy izgalmas zombis sorozat is tovább pörög. De a spanyol tini thriller, az Elite is végre folytatódik, és Liam Neeson is újra akciózik.

Íme a Netflix júniusi kínálata!

Filmek

The Ice Road

Lassan elképzelni sem lehet olyan egy-két évet, amelyben ne jelenne meg egy Liam Neeson vezetésével készült akciófilm. A sztár sokadik alkalommal ragad fegyvert, ezúttal Kanada északi részén. A rendezői székben ezúttal a Die Hard 3 és A megtorló írója, Jonathan Hensleigh ül, aki a forgatókönyvet is jegyzi. A történetben Neeson egy bányában ragadt kis csapat megmentésére siet. A lehetetlennek tűnő küldetést azonban nem csak a hideg és a jég nehezíti. A filmet június 25-től nézhetjük majd meg a Netflixen.

Fatherhood

Családi dramedy-ben alakít egyedülálló apukát Kevin Hart Paul Weitz új filmjében. Az alkotás a terhes mindennapokat mutatja be, ahogy a férfi mindent megtesz, hogy kislánya teljes életet élhessen. Hart mellett szerepel a műben Lil Rel Howery, Alfre Woodard és Rodney Alexandre. A premier június 18-ra esik majd.

Awake

Mit szólnál, ha holnaptól az összes elektronikai dolog eltűnne a földről az emberek pedig sosem tudnának aludni többé? A bizarr alapszituációval dolgozó sci-fi ezeket a kérdéseket járja körül. A film fókuszában egy doktornő és lánya áll, akik lehet, hogy megoldást találtak az emberiség problémáira. Az Awake a Kodachrome rendezőjétől, Mark Rasotól érkezik június 9-én Gina Rodriguez főszereplésével.

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet

Újabb elgondolkodtató, látványos és mégis komor dokumentumfilmre számíthatunk David Attenboroughtól, aki egy újabb alkotással próbálja felhívni a világ figyelmét a természet pusztulására. Ezúttal Johan Rockstrom oldalán fedi fel a biodiverzitás összeomlását. A mű június 4-én kerül fel a Netflix kínálatába.

A kívánságsárkány

Egy aranyos animáció is jut a hónapra! Chris Appelhans bájos munkája egy a tinédzser Din történetét mutatja be, aki elhatározza, hogy ismét találkozik gyerekkori legjobb barátjával. A helyzetét pedig csak megkönnyíti, hogy ráakad egy sárkányra, aki teljesíti a kívánságait. A mese június 11-én debütál majd.

Egy emlékezetes karnevál

A brazil vígjáték a közösségi média árnyoldalából indul ki, de egy könnyedebb hangvételt céloz meg. Leandro Neri alkotása egy influenszerről szól, aki egy csúnya szakítást követően megpróbál ismét a jelenben élni, maga mögött hagyva a virtuális világot. Barátaival elutaznak egy karneválra, ahol természetesen rájön, hogy az élet jócskán túlmutat a világító képernyőkön. A film június 2-tól látható.

Dancing Queens

Egy svéd saját gyártású film is érkezik júniusban. A film egy fiatal kisvárosi lányról szól, akinek minden álma az, hogy nagy táncos lehessen. A lehetőségei azonban igen csak korlátozottak. Egészen addig, amíg fel nem léphet egy drag előadás keretein belül. Helena Bergström június 3-án kerül fel a streaming oldalára.

Sorozatok

Sweeth Tooth 1. évad

Egy DC-adaptáció is várja a nézőket a nyár nyitányakor. Jim Mickle és Beth Schwartz képregényének feldolgozása egy félig ember, félig szarvas fiúról szól, aki mindenféle kalandba bonyolódik a posztapokaliptikus világban. Az executive producerek között találjuk többek között Robert Downey Jr-t, míg a készítők személyében Mickle és Scwartz duóját tisztelhetjük. A főbb szereplők között van Christian Convery, Nonso Anozie és James Brolin is. A fantasy sorozat június 4-én tartja a premierjét.

Lupin 2. évad

Folytatódik Omar Sy élvezetes sorozata, amelyben a színész egy udvarias profi rablót alakít, aki bosszúból adta a fejét a nem éppen legális foglalkozásra. A sikeres első évad után nem is volt kérdés, hogy jön-e az újabb évad. Így június 11-én ismét Párizsba utazhatunk és belepillanthatunk a leggazdagabbak életébe.

Elite 4. évad

A spanyol gimiben játszódó thriller már a 4. évadához ért. Az erős kezdést pedig ezidáig sikerült is megtartania a sorozatnak. A főbb szereplők egy része ugyan a történet kanyarodása miatt nem tér majd vissza, de számos új karakterrel találkozhatunk így. Az újabb bűntény utáni nyomozás június 18-val indul majd.

Fekete nyár 2. évad

A Netflix egyik zombi-apokalipszises darabja megkapta a 2. évadát. Karl Schaefer és John Hyams sorozata újabb veszélyeknek teszi ki a főszereplőket, akik teljesen idegenként verődtek össze a történet elején, hogy a túlélés reményében felvegyék a harcot az élőhalottakkal szemben. Az új évad június 17-től látható.

Penguin Town 1. évad

Egy aranyos dokumentumsorozat is vár ránk júniusban. Egy dél-afrikai városban egy kis csapat pingvin éli mindennapjait az emberektől nem is olyan távol. A sorozat az ő életüket mutatja be, ahogy próbálnak párt találni, családot nevelni és egyáltalán túlélni a mostanra számukra veszélyessé váló világot.

A felhők fölött három méterrel 2. évad

A Netflix olasz romantikus vígjáték-dráma keveréke is folytatódik a hónapban. 2. évadához ért Mirko Cetrangolo és Anita Rivaroli olasz sorozata, amely modern szerelmes történet az Adria partjainál. A folytatás június 17-től érhető majd el az oldalon.

Feel Good 2. évad

Lisa Kudrow és Mae Martin főszereplésével ez a bájos és különc romantikus sorozat is megkapta a 2. évadot. A fiatal Mae megpróbál eligazodni a szerelem útvesztőjében, miközben függőségeit is kordában igyekszik tartani. A hol viccesebb, hol borongósabb darab június 4-ével folytatódik.

Az anime világ egyik leghíresebb figurái is visszatérnek a képernyőre. A Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie június 3-tól vár mindenkit, aki szívesen nosztalgiázna kicsit.

Ezek mellett pörög már a Lucifer 5. évadának B felvonása, a Master of None 3. évada, valamint a Ragnarok 2. évada.

Az Ördög visszatér, és jön vele Isten is? – Előzetest kapott a Lucifer 5. évadának B-felvonása

A május végi kínálatból persze még mindig elérhető a Halston című minisorozat Ewan McGregor főszereplésével, a A halottak hadserege Zack Snydertől, illetve a The Kominsky Method 3., egyben záró évada is. Sok másik ezer alkotással egyetemben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com