Hírek

Mit tudtunk meg az új Star Wars előzetesből?

ebredo ero star wars

December 18-át már minden rendes filmrajongó felírta a naptárába. Ekkor érkezik a Star Wars: Az ébredő Erő a mozikba. Most izgatottak lehetünk az első hosszú előzetes miatt is, amiben felvillantják a történet főbb elemeit. Visszatér Csubakka, Han Solo és Leia hercegnő, de vajon Luke is? 

Már többször beszámoltunk a várva várt új Star Wars filmről, melyet J.J Abrams jegyez, de most már csak két hónap van hátra és tényleg mindenki Star Wars lázban ég. Elérhetővé váltak a jegyek, ezért a világon több helyen, Magyarországon is, összeomlottak a mozik internetes jegyeladó rendszere. A Guardian cikke nyomán nézzük meg mire is számíthatunk most, hogy láttuk az előzetest.

Az új karakterek közül valószínűleg a Daisy Ridley által alakított Rey kapja a legnagyobb szerepet. Története kísértetiesen hasonlít Luke Skywalkeréhez, lehet rajta múlik majd, hogy legyőzzék a sötét oldalt. Új szereplőként csatlakozik még John Boyega, aki Finn-t alakítja, Oscar Isaac pedig Poe-t. A függetlenfilmekből és a Csajokból ismert Adam Driverre alig lehet ráismerni, karaktere, Kylo Ren a Birodalom oldalán harcol majd és Darth Vader örökségét szeretné újjáéleszteni.

Beharangozták ugyan Mark Hamill szereplését is, de a plakátról és az előzetesből is bántóan hiányzik. A szemfülesek viszont kiszúrhatnak 1:40-nél egy csuklyás alakot, aki műkarjával hozzáér R2D2-hoz, és tudni lehet, hogy Luke elvesztette a karját a Birodalom visszavágban. A legendává vált Han Solo visszatér, és úgy tűnik, nem kételkedik már az Erő létezésében.

Mindenesetre az izgalmas előzetes után is bőven maradt még kérdésünk a történetet illetően. Valószínűleg J.J. Abrams szándékosan szeretne kétségek között hagyni minket, hogy minél nagyobb várakozással ülhessünk be a moziba decemberben.

Plakát:

starwars7