Hírek

Mit tudunk eddig a The Boys 3. évadáról?

Egy ütős első évadot követően még nagyobbat szólt a The Boys 2. évada. Az Amazon szuperhős-vadászós sorozata pedig már készül a folytatással. Összeszedtük, mit tudunk eddig a 3. évadról.

Az alábbi összeállítás spoilereket tartalmaz a 2. évaddal kapcsolatban! Csak akkor olvasd tovább, ha már végignézted vagy nem zavar a spoiler!

A TheWrap segítségével összeszedtük, hogy eddig mit lehet tudni Eric Kripke sorozatának folytatásáról.

Mikor jön a The Boys 3. évada? Miről fog szólni? Lesznek-e új szereplők benne? És vajon tényleg meghalt-e az a bizonyos szuperhős?

A sorozat 2. évada még el sem indult, amikor jött a hír, hogy az Amazon berendelte a szuperhősöket vadászó csapat történetének folytatását. És noha a hír július legvégén érkezett, a show kreátora, Eric Kripke szerint a forgatókönyv nagy része már kész is van. A tervek szerint 2021 elején már forgatnának is, sőt, azt is tudjuk egy friss Twitter poszt révén, hogy az első epizód címe Payback. Sajnos arról, hogy mikor is kerül majd elénk a folytatás egyelőre nem tudni. A koronavírus miatt nyilván nehezebb még csak tippelni is, de ha optimisták vagyunk, talán jövő őszre vissza is térhet Butcher és Hughie csapata.

A történet ott veszi majd fel a fonalat, ahol a 2. évad befejezte: Butcher gyászolja Beckát, miközben próbál megbirkózni a haraggal, amit a nő fia, Ryan ellen érez. Butcherről lévén szó azonban elég hamar megtalálja a megoldást: ismét, azaz továbbra is Homelandert hibáztatja mindenért, és újfent bosszút esküszik a mindenható szuperhős ellen. És bár eddig sem volt a legérzékenyebb figurája a sorozatnak, a The Boys 3. évadában állítólag végleg összezavarodik benne az a kis emberség, amit eddig dédelgetett és az a nagy adag düh és erőszak, amely oly jellemző rá. Nem beszélve arról, hogy minden elvakult harc és gyilkolászás közepette is tart attól, hogy olyanná válik, mint az apja.

Eközben Hughie a szintén Supe, és nem a jó fajtából való politikus, Victoria Neuman kampányában kap munkát, hogy most egy fokkal tisztább módszerekkel folytassa a harcot a Vought ellen. Azaz mostantól a szereplő lehet, hogy kevesebb időt tölt a vérben és bálnabélben dagonyázó fiúkkal.

Azt szintén egy ideje tudjuk, hogy a sorozat ismét új sztárral bővül: az Odaátból jól ismert Jensen Ackles is csatlakozik a produkcióhoz. A színész Soldier Boyt alakítja majd, aki egyértelműen Amerika Kapitány képmása lesz: a figura megjárta a II. világháborút és ő volt Amerikai első igazán ünnepelt szuperhőse, azaz az original superhero. A karakter felbukkanása pedig egy másik szálra is utal; Soldier Boy ugyanis a Payback csapat tagja, akik pedig a Bosszúállók kifigurázott másai a képregényekben.

Ha pedig új karakterek, akkor egy pillanatra kanyarodjunk vissza a régiekhez:

a TheWrap ugyanis rákérdezett, hogy Stormfront valóban meghalt-e. Kripke pedig nyíltan válaszolt, hogy nem.

Azt ugyan nem árulta el az alkotó, hogy vissza is tér-e a sorozatba a karakter, de úgy fogalmazott, hogy inkább csak torzzá vált és égési sérüléseit hosszú-hosszú életén át magán kell majd hordoznia. Ami egy ennyire rasszista és náci karakter esetében tökéletes büntetés Kripke szerint.

És hogy milyen formában jön majd ki a 3. évad? Egyelőre nem tudni pontosan. Az elsőt ugye egyben elérhetővé tette az Amazon anno, a 2. évad esetében azonban már a csepegtetési taktikát választotta, és az nagyon is bejött neki. A show számtalan Netflix tartalmat előzött be, sőt az első évad nézőszámát egyenesen megduplázta. Ilyen adatok mellett pedig azért nehéz lenne elképzelni, hogy változtatnak az ennyire jól bevált formulán. Azaz a The Boys folytatását nagy valószínűség szerint megint epizódonként élvezhetjük majd.

Persze ha valami ilyen jól fut, csak idő kérdése, hogy mikor kap társalkotást. A sorozat esetében ezt egy spinoff alkotás jelenti majd, amelyben egy az X-Menre reflektáló csapatot látunk. A történet ugyanis lazán kapcsolódik majd a képregények G-Men karaktereihez, akik fiatalon tanulják meg használni a képességeiket a Vought akadémián.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com