Hírek

Miután elbuktunk: itt a tini-szoftpornó trilógia újabb teasere

Valentin napra megérkezett a Miután sorozat újabb adaptációjának teasere. A tizenéves fantáziák első két filmje után a Miután elbuktunk esetében sem várható túl nagy meglepetés.

Jane Todd Wattpadra, a közösségi irodalmi platformra írt regénye szerzett nagy népszerűséget néhány évvel ezelőtt a tinédzserek körében. Az öt regényből álló sorozat 2019-ben, a Miután című filmmel kapta meg első adaptációját, amit tavaly a Miután összecsaptunk című második rész követett. Új év, új epizód, 2021-ben érkezik a Miután elbuktunk, a sorozat harmadik része, ami várhatóan hasonló színvonalon teljesít, mégis az előző kettőhöz mérhető népszerűsége lesz.

A két főszereplő, Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin Tessa és Hardin szerepében változatlan, új viszont a rendező személye. A második részt Roger Kumble tekintélyesebb kreditekkel bír, mint az első rendezője, Jenny Gage. Most azonban ismét visszatérünk egy női rendezőhöz, bár a fiatal Castille Landon eddig inkább színésznőként volt jelen Hollywoodban. (Tudom, ide azt is írhatnám, hogy Lorem ipsum… Gyerünk már, hol van a videó?)

Pontos premierdátumról jelenleg nem tudunk – világjárvány idején kettőt és könnyebbet -, de az biztos, hogy már forog a 4. rész After Ever Happy címmel. És most jön a csattanó: a sorozat eredeti könyv verziója a Mielőtt című előzmény történettel fejeződik be. Azt még be várjuk filmen, de utána vége.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com