Hírek

Mivel készül a Disney+?

disney-plus-logo-disney+

Június 14-ei indulását a magyar Facebook-oldal berobbantásával húzta alá a Disney+, ahol rögtön egy kis kedvcsinálót is kínált a leendő programból.

A mindösszesen 13 másodperces promovideó arra elég volt, hogy elkezdjük latolgatni, a havi 2490 vagy az éves 24900 forintos előfizetéssel szavazzunk-e bizalmat az egeres streaming csatornának: az olyan sorozatok, mint a Sólyomszem, a Holdlovag vagy A mandalóri olyan mozisikrekre is számíthatunk, mint A galaxis örzői 2., a Halál a Níluson vagy a Free Guy – de persze régi kedvencek, mint a Hős6os vagy a Walking Dead-sorozat is helyet kapnak a kínálatban. Ahogy azt már korábban megírtuk, a felület több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizódot és filmet kínál a tartalomra éhes nézőknek. A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd akár négy párhuzamos streamen, valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com