Hírek

Újabb aranyos tinifilm érkezik a Netflixre, itt a Mixtape előzetese

A Mixtape címen futó legújabb tinifilm két főszereplője Gemma Brooke Allen és Julie Bowen. A coming-of-age film december 3-dikától lesz megtekinthető a Netflix műsorán.

A Netflix ’80-as évek tendenciája elég sikeresnek bizonyult. A nosztalgiahullámot meglovagoló, nyolcvanas évek geek szubkultúráját istenítő Stranger Things hatalmas siker lett. Nem véletlen, hogy már a negyedik évadot várjuk. Ráadásul a tinifilmek is nagy számban reprezentálják a streaming csatorna kínálatát. Gondoljunk csak a Half of it identitás kereső tinifilmre. A kettő kombójával, vagyis a retró és a tinifilm kettősével meg egy fajta örök fiatalságba ringatja a csatorna a nézőket. Legalábbis, ha ráülünk erre a vonalra. Lehetőség pedig mindig van rá, most éppen a Mixtape című filmnek köszönhetően.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Mixtape története 1999-ben játszódik.

Már a cím is erről árulkodik, ugyanis a mixtape egy kazetta mix, amit főhősünk autóbalesetben meghalt szülei hagytak hátra. A fiatal lány árvaként nő fel, nem igazán találja helyét a világban, ám amikor megtalálja szülei zenei mixét tartalmazó kazettát, egy új világ nyílik meg előtte. Erőt merít a szülei vagányságából és elkezdi felfedezni a saját stílusát, a saját értékét. Mindezt a walkmen és a tárcsázós internet korában!

A film rendezője Valerie Weiss, akit sorozatok rendezőjeként ismerhetünk. Korábban rendezett epizódokat az Outer Banks, Suits, a Chicago Med, a The Resident és a Why Women Kill sorozatokban.

A Mixtape december 3-dikától látható a Netflix műsorán.