Hírek

Modern korba ülteti a görög isteneket a Netflix

Thor-Ragnarok-Jeff-Goldblum-Kaos-Grandmaster-Nagymester

A Netflix 2023-as felhozatalának egyik legvártabb darabja a Kaos, amely a görög mitológiát meséli el olyan sztárokkal mint Jeff Goldblum és Cliff Curtis.

Modern kori feldolgozást kapnak a görög istenek: a Netflix kortárs környezetbe ülteti a déli mitológiát és a hatalmas istenségeket új szemszögből mutatja majd be a közönségnek. Nem is akármilyen színészgárdával!

Ahogy mi is megírtuk a nyáron, Zeuszt Jeff Goldblum alakítja, míg Poszeidón bőrébe Cliff Curtis bújik.

Debi Mazar lesz Medúza, Janet McTeer Héra, Hádészt pedig a Harry Potter-filmek Lupinja, azaz David Thewlis formálja majd meg.

Az egy órás epizódokkal jelentkező Kaost az a Charlie Covell készíti, aki korábban a Humans és A ki***tt világ vége című sorozatokon is dolgozott.

Egyelőre premierdátumról még korai lenne beszélni, de a sorozat valamikor idén biztosan elénk kerül.

Jeff Goldblum egyébként 2023-ban is igen elfoglalt lesz, hiszen nemcsak ebben a sorozatban láthatjuk majd őt. A színész szerepel majd a The Liar című adaptációban, amely az ipari kémkedés világába vezet be minket, valamint az Asteorid City című Wes Anderson filmben is. Utóbbiból egyébként lassan hiányozna is a sztár, hiszen a korábbi Anderson-alkotások jó néhányában felbukkant már.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com