Hírek

Mindenki szuperszerelmes – Itt a Modern Love első trailere

John Carney sztárokkal zsúfolt antológiasorozata egy igazi boldogságbomba lesz az őszi szürkeségben. Megérkezett a Modern Love első ízelítője.

Ha valaki, John Carney pontosan tudja, hogy melengesse meg a nézői szívét. Az olyan kedves, jópofa és nem utolsó sorban remek filmek után, mint az Egyszer, a Szerelemre hangszerelve vagy a Sing Street, Carney most az Amazonnak készített egy nyolcrészes antológiasorozatot, melynek történeteit a The New York Times azonos című cikksorozatának legjobb történeteiből válogattak össze.

Igaz történetekről van tehát szó, amelyeknek központi témája természetesen a szerelem, aminek ezer arca van.

A népszerű cikkeknek persze megvannak a hollywoodi rajongói is, így nem csoda, hogy több nagy nevet is sikerült megszerezni a Modern Love alkotóinak. Egy-egy történet erejéig feltűnik majd Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Olivia Cooke és Catherine Keener is az október 18-án debütáló sorozatban, ami egyébként már az Amazon távlati, a korábbi koncepcióhoz képest módosult terveinek egyik első állomása.

A stúdió bejelentette, hogy a nyilvánvalóan élesedő streaming-versenyben (amelybe hamarosan újabb hatalmasságok lépnek be, például a Disney+) muszáj előtérbe helyezniük a nagyobb közönséget megcélzó alkotásokat, sajnos az olyan kis ínyencségek rovására, mint Nicolas Winding-Refn Too Old to Die Youngja vagy a Patriot.

Persze amíg a szélesebb közönséget megszólító alkotásaik azt a minőséget képviselik, amit a Marvelous Mrs. Maisel, a Good Omens vagy a Jack Ryan, addig nincs nagy baj. És az első ízelítő alapján úgy tűnik, a Modern Love is ebbe a csapatba tartozik majd, ami reményeink szerint üde színfoltja lesz a szürke ősznek.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..