Hírek

Nicolas Cage széttépi a gyerekét – Mom and Dad előzetes

Még hogy nincs több kreativitiás Hollywoodban! A Mom and Dadben a bűnrossz gyerekek ellen fellázadnak a szülők, és zombiként kezdenek vadászni rájuk.

Nicolas Cage és Selma Blair karakterei próbálnak rendes, kedves, figyelmes, egy szóval jó szülők lenni, de a mai generáció minden idők legönteltebb, legkényelmesebb, legfelelőtlenebb, egy szóval legrosszabb generációja. Ebből az általános frusztrációból táplálkozik a Mom and Dad, Briany Taylor filmje, aki leginkább a Jason Statham jobb akciófilmjei közé tartozó Crankről alapján lehet ismerős.

A Mom and Dad Torontóban debütált, a többség értékelte a történet mögött meghúzódó iróniát, de persze egy egész estés verzióban valószínűleg teljesen más élmény lehet, mint így két percben. Az biztos, hogy nekem állatira bejön ez az átvitt érzés manifesztációjaként működő horrorfilm, ami tökéletesen illeszkedik a Valami követ, a Tűnj el! és a Nyers sorába. Az Egyesült Államokban januárban mutatják be, nálunk nyilván csak alternatív forrásokon keresztül lehet majd hozzájutni nem sokkal később.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..