Hírek

Morgan Freeman és Tommy Lee Jones egymással kakaskodik

A két hollywoodi öreg egy könnyed vígjátékban viaskodnak egymás ellen. Azért a Just Getting Started előzetese alapján nem kell vérre menő küzdelmet várni.

Morgan Freeman manapság mindent elvállal. Szívesen megjelenik rasztásan a Ben-Hurban, végigüli a sokadik Támadás a Fehér Ház ellent, esetleg haknizik egyet a Ted 2. és Momentum című filmekben. A mondat, hogy „érkezik egy új Morgan Freeman-film” már régóta nem hírértékű, azonban Tommy Lee Jones-ról nem mondható el ugyanez. Neki is becsúszik néha egy A mestergyilkos: Feltámadás, ám karrierje még ma is kiegyensúlyozottabb.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Épp ezért fura kettejüket egy ilyen bolondos nyári vígjátékban látni.

A Just Getting Started sztorija egy floridai luxus idősek otthonában játszódik, ahol Morgan Freeman a legmenőbb arc. Minden nő odavan érte, minden sportban ő az ász, barátok veszik körül. Egyik nap azonban új hús érkezik a piacra: Tommy Lee Jones képében. Az első pillanattól kezdve nem jönnek ki egymással, és a két öreg versengeni kezd.

Az Ilyen a boksz és a Fejjel a falnak rendezője, Ron Shelton már 14 éve nem készített nagyjátékfilmet. Az előzetes alapján a rendezés is elég nyugdíjasnak tűnik, ám ez inkább önazonosságként jön le. Tommy Lee Jones és Morgan Freeman mellett láthatjuk még Rene Russo-t és a Mátrixból is ismert Joe Pantoliano-t. Az idén elhunyt Glenne Headly-nek ez az utolsó játékfilmes szerepe.

A Just Getting Started december 8-án érkezik az amerikai mozikba.