Hírek

Morricone perel: sosem hívta kreténnek Tarantinót

Már körbement a hír Ennio Morriconéról, miszerint kreténnek tartja Quentin Tarantinót, aki szörnyű filmeket készít. Egy nap se telt bele, és kiderült hogy hazugság volt a Playboy Germany interjúja.

Nem csak, hogy nem állította Morricone soha Tarantinóról, hogy kretén lenne, de még az interjú sem történt meg. A Playboy Germany ellen feljelentést tesz a 90 éves zeneszerző, mely rossz fényben tüntette fel Quentin Tarantinót és hamis véleményt adott Morricone szájába.

Az alábbiakban olvashatjátok Ennio Morricone igazi nyilatkozatát:

„Tudomásomra jutott, hogy a Playboy Germanynél megjelent egy cikk, melyben Tarantinót kreténnek, a filmjeit pedig pocséknak tituláltam. Nem adtam interjút a lapnak, és ami a legfontosabb, nem illettem ezzel a szóval Tarantinót, valamint filmjeit sem tartom szörnyűnek. Az ügyvédemmel jogi útra tereljük a dolgot.

Tarantinót kiváló rendezőnek tartom. Szívesen gondolok vissza a közös munkára és a kapcsolatunkra, mely közben szövődött. Igazán bátor és hatalmas személyisége van. Ő az egyik, aki miatt Oscar-díjat kaptam, ami karrierem egyik legékesebb elismerése, és örökké hálás leszek, hogy zenét szerezhettem a filmjéhez.

Egy londoni sajtótájékoztatón, melyen Tarantino is jelen volt, nagy nyilvánosság előtt jelentettem ki, hogy a kor egyik legnagyobb rendezőjének tartom.”

A Tarantino és Morricone rajongók tehát megnyugodhatnak, nincs utálkozás, a Playboy Germany pedig készülhet a tárgyalásokra.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com