Hírek

Most akkor a Ted Lasso 3. évada az utolsó vagy nem?

Érzelmes lezárást kapott a Jason Sudeikis vezette Ted Lasso; a kérdés csupán az, a 3. évad vége egyet jelent-e a sorozat végével.

Az alábbi hír spoilert tartalmazhat, csak akkor olvass tovább, ha már láttad az évadot.

Több közönségkedvenc sorozattól is elbúcsúzhattunk az elmúlt bő hétben, amíg más alkotások évadzárókkal jelentkeztek. A Barry és az Utódlás végleg pontot tettek a történeteik végére, míg a Yellowjackets a 2. évadot zárta le a napokban.

A Ted Lasso azonban kakukktojásként pár napig a két állapot között mozgott. Nem volt ugyanis hivatalos, hogy véget ért-e a sorozat.

Ugyan a Jason Sudeikis főszereplésével készült 11 Emmy-díjas vígjátéksorozat szépen lezárta a szálakat, végső búcsút intve a címszereplő Ted Lassonak is, aki hazautazott a családjához, a kérdés akkor is ott lebegett. Persze maga az epizód címe, So Long, Farewell is arra utalt, hogy itt ér véget az amerikai fociedző angol kalandozása, az Apple+ részéről azonban nem volt teljesen egyértelmű, hogy valóban erről van-e szó.

Sudeikis végül megerősítette a hírt, hogy ami Tedet illeti, az ő története lezárult. Elmesélték azt a sztorit, amit terveztek és ha a rajongók még többet szeretnének látni a csapatból, azt nagy örömmel veszi a színész-író-producer.

Azt ugyan nem zárja ki, hogy spin-offok érkezzenek a mostanra megszeretett karakterekhez, hiszen Roy (Brett Goldstein), Beard edző (Brendan Hunt), Rebecca (Hannah Waddingham) vagy éppen Keeley (Juno Temple) figuráját is sokan imádják, de a Ted Lasso ilyen formában a végéhez ért.

Még pont időben ahhoz, hogy az idei Emmy-díjra kvalifikálhasson a sorozat, amit szeptember 19-én tartanak majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!