Hírek

Most már hivatalos: Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is szerepel Tarantino új filmjében – Jön a Once Upon a Time In Hollywood

Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak! Brad Pitt is csatlakozott Leonardo DiCaprióhoz és Margot Robbie-hoz Quentin Tarantino legújabb, 9. filmjében. A Once Upon a Time In Hollywood jövőre érkezik a mozikba – írja a Deadline.

Ahogy minden egyes Tarantino-filmet, a rendező 9. alkotását is jó ideje hatalmas figyelem kíséri. Az első hírek anno arról szóltak, hogy az új mű a Charles Manson-gyilkosságokat dolgozza fel, de a történet később tisztázódott. Az azóta címet is kapó Once Upon a Time In Hollywood ugyan valóban ebbe az időbe viszi el a nézőt, de a történet két filmiparost állít a középpontba, a Manson-szál inkább csak adalék.

Leonardo DiCaprio egy western sorozat sztárját, Rick Daltont alakítja, míg Brad Pitt lesz a karakter állandó kaszkadőre, Cliff Booth. A két férfi egyre nehezebben találja a helyét Hollywoodban és itt jön a képbe Dalton szomszédja, Sharon Tate, akit Margot Robbie játszik.

Ugyan Sharon Tate jó színésznő és Roman Polanski felesége is volt, akitől teherbe is esett, nevét sajnos egy borzalmas eset miatt ismerik oly sokan. Tate nyolc hónapos terhesen egyike volt annak az öt személynek, akiket 1969-ben meggyilkoltak Charles Manson hívei.

Tarantino filmje tehát, bár nem erre helyezi a hangsúlyt, ezt a történetszálat is belefonja legújabb filmjébe.

A Once Upon a Time In Hollywood 2019 augusztusában érkezik a mozikba, Tarantino pedig végtelenül lelkesen nyilatkozik a készülő projektről, főleg most, hogy két ennyire jó színészt talált a főszereplő-páros helyére.

Brad Pitt egyébként korábban a Becstelen brigantyk forgatásán dolgozott együtt a rendezővel, míg DiCaprio a Django elszabadul által tudja, milyen is Tarantino kamerájának játszani.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com