Hírek

Most már tényleg jön az Így jártam apátokkal, a főszereplő is megvan

A Hulu berendelte a 2000-es évek egyik legsikeresebb sitcomjának, az Így jártam anyátokkalnak a folytatását. Az Így jártam apátokkal pedig már a főszereplőt is megtalálta – írja a Collider.

Bő 15 évvel az első epizódot követően készül el Carter Bays és Craig Thomas közönségkedvenc sorozatának a folytatása. A 9 évados Így jártam anyátokkal, amely többször is bezsebelte az Emmy-t most megkapja a fordítottját.

Az Így jártam apátokkal a Hulu égisze alatt készül el Hilary Duff színésznővel a főszerepben.

A már bevált formula állítólag marad a régi, legalább is részben. Az új sitcomban egy anya, Sophie meséli el fiának, hogyan is ismerte meg az apját. A történet a jelenben játszódik majd, és természetesen a szerelem mellett a barátságra is komoly hangsúlyt helyez.

Ugyan Hilary Duff egyelőre az első név a szereplőgárdában, azt már tudni, hogy kik írják az alkotást. A forgatókönyv, ahogy az egész sorozat élén Isaac Aptaker és Elizabeth Berger állnak. Az alkotópáros jó ideje dolgozik már együtt: ők állnak a Rólunk szól (This is Us) és a Love, Victor, valamint az About a Boy című alkotások mögött.

Noha egyelőre premierdátumról még nem tudni, a mostani bejelentés után valószínű, hogy felgyorsulnak kicsit az események a produkció háza táján. Hilary Duff naptárában egyelőre csak egy másik sorozat szerepelt, de lehet, hogy a Lizzie McGuire felélesztéséből végül nem lesz semmi. Nem úgy az Így jártam apátokkal című sorozatból!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés