Hírek

Most már tudjuk, milyen lesz Pókember következő ruhája

Bár a hét elején már valamelyest láthattuk Tom Holland legújabb Pókember-kosztümét a színész Instagram-fiókján, most a Jimmy Kimmel Live!-ban végre jobban szemügyre lehetett venni.

View this post on Instagram

THATS A WRAP #farfromhome

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

A hagyományosan kék-piros, kissé bohókás érzetű kosztüm, úgy tűnik, már a múlté. Már az új generációs Marvel-filmekben is egyre komolyabbá és technikailag profibbá vált a felszerelés, a Spider-Man: Far From Home viszont még tovább megy.

A 2019 júliusában érkező szuperhősfilmben Peter Parker már kimondottan sötét ruhát ölt magára, a kérdés már csupán az, vajon ez a komorabb megjelenés a film hangulatát is előrevetíti-e.

Persze nemcsak ez ad kíváncsiságra okot a Pókember: Hazatérés folytatásáról, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború első része is rengeteg kérdést vet fel a sztorit illetően, valamint azt sem szabad szó nélkül hagyni, hogy ezzel a filmmel végre Jake Gyllenhaal is beáll a MCU sztárjai közé.

 

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés