Hírek

Végtelen Ikeázás – Mother, Couch előzetes

moter_couch_ewan_mcgregor_rhys_ifans

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált szürreális családdrámában Ewan McGregor képtelen kirángatni édesanyját egy bútorboltból, ami további bonyodalmakhoz vezet.

A frappánsan egyszerű című Mother, Couch (Anya, kanapé) Niclas Larsson első filmje, ami a 2023-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. Jerker Virdborg Mamma I Soffa című regénye alapján írta meg Larsson a forgatókönyvet, amelynek középpontjában egy diszfunkcionális család áll, akik megpróbálják meggyőzni édesanyjukat, akit Ellen Burstyn alakít, hogy hagyják el az áruházat.

Az anya elidegenedett gyerekeinek – Davidnek (Ewan McGregor), Gruffuddnak (Rhys Ifans) és Lindának (Lara Flynn Boyle) – ki kell találniuk, hogyan menekülhetnek el a kísérteties boltból, amely Marco és Marcus (F. Murray Abraham) egypetéjű ikrek és lányuk, Bella (Taylor Russell) tulajdonában van.

A filmen eluralkodik az őrület és a káosz, ahogy az üzlet lassan egy szürreális purgatóriummá olvad, ahol a két családnak túl kell lépnie régóta forrongó belső konfliktusaikon.

A svéd Niclas Larsson korábban csak a Magic Diner című rövidfilmsorozatot rendezte Alicia Vikander főszereplésével, viszont első nagyjátékfilmje egy kifejezetten szórakoztató lázálomnak ígérkezik, ami leginkább Ari Aster (Amitől félünk) és Charlie Kaufman (A befejezésen gondolkozom) filmjeinek szürreális stílusát tükrözi.

A Mother, Couch premierje július 5-én várható New Yorkban és július 12-én Los Angelesben. Hazai premierről még nincs hír.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com