Hírek

Mothrával támad a Godzilla 2 előzetese

Tovább dübörög a Comic Con! Bemutatták a Warner szörnyes univerzumának következő állomását, melyben a szörnyek királya rég várt ellenfelével csap össze; először a nagyvásznon. Itt a Godzilla 2 előzetese!

A Godzilla: King of Monsters a 2014-es Godzilla folytatása lesz, amely egy univerzumban játszódik a Kong: Koponya-sziget című zúzással. Ennélfogva szinte borítékolható, hogy King Kong és Godzilla előbb-utóbb egymásnak feszül a mozivásznon, addig is Michael Dougherty, a Krampusz rendezője leszállítja nekünk a szörnyek királya és a repülőméretű Mothra harcát.

A film forgatókönyvét Dougherty mellett Zach Shields és Max Borenstein jegyzik, a szörnyek városokat romba döntő összecsapásához Vera Farmiga, Ken Watanabe, O’Shea Jackson Jr., Millie Bobby Brown és Sally Hawkins statisztálnak majd.

A filmet 2019. május 31-én mutatják be az Egyesült Államokban, várhatóan ekkortájt ér el hazánkba is a Godzilla 2.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com