Hírek

Itt az új Maugli-film előzetese

Megérkezett Rudyard Kipling regényének újabb adaptációja Mowgli: Legend of the Jungle címmel. 

Az elmúlt pár évben ez a második A dzsungel könyve adaptáció. 2016-ban láthattuk a Jon Favreau rendezte Disney-változatot. Az új adaptáció, a Mowgli: Legend of the Jungle elődjével szemben sötét tónust kölcsönöz a történetnek. Továbbá Andy Serkis, a film rendezője egyértelművé tette, hogy ez a változat nagyon különböző lesz a Disney-változattól.

A Netflix immáron bemutatta a film második előzetesét.

Ebből megismerhetjük a főbb szereplőket, illetve láthatjuk Mauglit kommunikálni az állatokkal. Továbbá az is kiderül, hogy Maugli maga akarta megismerni az emberek világát, és nem kényszerítette senki.

A beígért sötét tónus ellenére az előzetes könnyed és humoros. Persze teljes képet majd november 29-én kapunk, a film bemutatójakor. Online december 7-től teszi elérhetővé a filmet a Netflix.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..