Hírek

Mozi szolgáltatást indít a Vodafone

vodafone-logoMozi szolgáltatást indít a Red-csomaggal rendelkező előfizetőinek a Vodafone Magyarország – közölte a mobilszolgáltató csütörtökön.

A több ezer órányi, folyamatosan bővülő tartalommal induló mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, a régebbi klasszikusok, az ismeretterjesztő filmek és a gyermekműsorok is. A katalógusban egyebek közt a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók filmjei és sorozatai szerepelnek.

A felhasználó a szolgáltatást öt eszközzel használhatja, melyek közül kettőn párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. A mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, illetve számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető. Megfelelő eszközzel – AirPlay vagy Chromecast – a filmek tévén is megtekinthetők.

A Red Mozit a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy wifi-n lehet elérni.

A szolgáltatást május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe. A tartalom nagy része külön díj nélkül nézhető, illetve vannak fizetős filmek és sorozatok is a kínálatban. Hetente legalább egy premier film jelenik meg, amely a premier hetén díjmentesen megtekinthető.

Címkék

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya