Hírek

Mozi szolgáltatást indít a Vodafone

vodafone-logoMozi szolgáltatást indít a Red-csomaggal rendelkező előfizetőinek a Vodafone Magyarország – közölte a mobilszolgáltató csütörtökön.

A több ezer órányi, folyamatosan bővülő tartalommal induló mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, a régebbi klasszikusok, az ismeretterjesztő filmek és a gyermekműsorok is. A katalógusban egyebek közt a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók filmjei és sorozatai szerepelnek.

A felhasználó a szolgáltatást öt eszközzel használhatja, melyek közül kettőn párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. A mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, illetve számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető. Megfelelő eszközzel – AirPlay vagy Chromecast – a filmek tévén is megtekinthetők.

A Red Mozit a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy wifi-n lehet elérni.

A szolgáltatást május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe. A tartalom nagy része külön díj nélkül nézhető, illetve vannak fizetős filmek és sorozatok is a kínálatban. Hetente legalább egy premier film jelenik meg, amely a premier hetén díjmentesen megtekinthető.

Címkék
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com