Hírek

Mozikban a Harag, Brad Pittel a parancsnoki székben

fury_harag_5Csütörtöktől látható az USA toplistás háborús eposza a magyar mozikban, a David Ayer rendezte Harag, amiben a Harag nevű tank őt fős legénysége vonul kegyetlen, véres harcba egy 300 fős sereggel szemben.

A tankban olyan fantasztikus színészek ülnek, mint Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman. Pitt alakítja a tank elszánt, harcedzett parancsnokát, aki elismerően nyilatkozott Shia LaBeouf-ról, aki Káplánt, az irányzót játssza: „Imádom azt a srácot! Ott van a top színészek között. Teljesen el van kötelezve a munkájának. Úgy él ahogy senki más. Szerencsés vagyok, hisz rengeteg hihetetlenül tehetséges színésszel volt már alkalmam együtt dolgozni, és Shia határozottan ott van közöttük.”

A színészek a forgatások alatt nagyon sok időt töltöttek együtt, szinte már családként tekintettek egymásra, és a tankot is otthonukként kezelték. Mindenki keményen készült a szerepére, még egy hetes kiképzésen is részt vettek a forgatások előtt. Brad Pitt egy interjújában erről az időszakról is mesélt: „Egy hét kemény meló volt. Habár csak turistáskodtunk a katonák között, de nagyon odatettük magunkat. Reggel 5–kor keltünk, 2 óra edzés, tanulás, gyakorlatozás, egészen estig, aztán jött a hideg kaja, az esőben alvás, és a végén az őrködés. Aztán az egész kezdődött előröl.” – Az öt fős színészcsapat azt is megtanulta hogyan kell tankot vezetni, kinek mi is pontosan a feladata egy harci helyzetben. Pitt a pszichikai terhelésről is mesélt: „Fantasztikus élmény volt a saját bőrünkön megtapasztalni, hogyan tudunk a gyengeségünkből erőt meríteni. A legnyomorúságosabbnak érzett idő alatt kötődtünk a legjobban egymáshoz, igazi csapattal váltunk. Már ismerjük egymás erősségét, tudjuk hogyan bízzunk meg a másikban. És a végére ott volt ez az öt fickó, vagyis öt színész, akik egy tankot vezetnek. Iszonyatosan büszke voltam magunkra! A biztosítók nem hiszem, hogy ennek annyira örültek… (nevet)”

És hogy milyen az mikor Brad Pitt parancsait követi Shia La Beouf, Michale Pena, Jon Brenthal és Logan Lerman az csütörtöktől kiderül a mozikban. A Harag 4DX-ben is látható lesz a Cinema City WestEnd műsorán.

Avatar

Magyar Vivien

Ez a szerző még nem töltött fel információt. Ígérjük, hamarosan pótolja!

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya