Hírek

Mozis bukás után ígéretes sorozat? – Chucky előzetes

Chucky-Brad-Dourif-Zackary-Arthur

Már látható a napokon belül érkező Chucky sorozat előzetese, amiben a jól ismert karakter mellett a történet csavarját is megismerjük.

33 évvel az első Gyerekjáték film után Chucky ismét lecsap! Október 12-én érkezik a USA és a SYFY legújabb sorozata, ami ismét a félelmetes bábu látványosan véres gyilkosságait követi – az új előzetes lentebb látható. A Gyerekjáték filmsorozata eddig 8 filmet számlál, meglehetősen széles értékskálán. Vannak a rajongók által kedvelt egyenesen kultfilm státuszú horror-vígjátékok és kevésbé szerencsés folytatások. A vöröshajú késelő baba „kalandjaiban” közös Don Mancini, a franchise atyja.

A hamarosan érkező sorozat kreátora is Mancini és a 10 epizód első részét is ő rendezte. A történet szerint egy gyanútlan tini, Jake Wheeler (Zackary Arthur) rátalál Chucky-ra egy garázsvásáron. A baba különleges képességét Charles Lee Ray-től kapta, pontosabban a férfi volt az, aki saját lelkének darabjait helyezte át a Good Guy babába.

A Chucky sorozatban viszont egy lélekdarabka nem egy babában végezte, hanem egy másik személyben.

Jake először az öltözőjének szekrényébe helyezi a babát, majd haza is viszi. A káosz hamar elszabadul és Chucky kést ragad.

A Chucky sorozat fejlesztése már 2019-ben elkezdődött, röviddel a Mancini nélküli Gyerekjáték reboot bukása után – írja a Collider. A sorozatban a klasszikus gárdából Mancini mellett David Kirschner, Nick Antosca, Alex Hedlund és Harley Peyton producerek is visszatértek. A hírhedt baba hangját most is Brad Dourif kölcsönzi.

Az előzetes ígérete szerint egy klasszikus „coming of rage” történetet kapunk október 12-én. Kíváncsian várjuk az eredményt.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés