Hírek

Multiverzumos sorozatban a Minden, mindenhol, mindenkor sztárjai – American Born Chinese előzetes

Az American Born Chinese előzetese bepillantást nyújt a Disney+ új sorozatába, amelyben két tinédzseren múlik a világ sorsa. Őket segíti Michelle Yeoh, Ke Huy Quan és Stephanie Hsu.

Irány a multiverzum – már megint! Ezúttal a Disney+ alkotása repíti el Michelle Yeoh-t és a nézőket a multiverzumba, ahol természetesen meg kell menteni az emberiséget a rossztól.

Az American Born Chinese Gene Luen Yang azonos címen futó grafikus regényének a feldolgozása a sokszorosan Oscar-díjas Minden, mindenhol, mindenkor sztárjaival.

A történet egy átlagos tinédzserről, Jinről (Ben Wang) szól, akinek teljesen megváltozik az élete, amikor az iskolában őt jelölik ki, hogy körbevezesse az új diákot (Jim Liu). Ugyanis az elsőre különcnek és a gimisek szemében bénának tűnő fiúról kiderül, hogy egy másik világból érkezett; pontosabban egy másik univerzumból. Sőt, valójában egy mitikus isten fia, aki azért jött a Földre, hogy segítséget kérjen Jintől.

Az akciódús, humoros és megkapó látványvilággal dolgozó sorozat első előzetese igazán ígéretes! A nyolc részes első évadot ráadásul az egyik legjobb és legegyedibb MCU-filmet, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját is tető alá hozó Destin Daniel Cretton rendezte Lucy Liuval kiegészülve. A színésznő az évad egyik epizódjáért volt felelős.

A kreátori székben pedig Kelvin Yu-t találjuk, aki a Bob burgerfalodája és a Central Park című animációkat hozta el nekünk számos színészi szerep mellett.

És ha már színészek: az American Born Chinese Ben Wang, Jim Liu és Michelle Yeoh mellett felvonultatja a nagy visszatérő Ke Huy Quant, a frissen befutó Stephanie Hsut és a legendás James Hongot is.

Alább az első előzetes, amely a két világ között ugrálva mutatja be a főbb szereplőket.

Az American Born Chinese május 24-én debütál a Disney+ kínálatában. Külön jó hír, hogy a sorozat teljes évada elérhető lesz ettől a naptól.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com