Hírek

Mundruczó Kornél az Apple-re készít sorozatot, igazi sztárparádéval a főszerepben

The Crowded Room

Mundruczó Kornél a Pieces of a Woman hatalmas sikere után az Apple égisze alatt rendez. A The Crowded Room első, 10 részt felölelő évadában Amanda Seyfried mellett Tom Holland játssza majd a főszerepet.

Mundruczó amellett, hogy rendezőként vesz részt az alkotásban, producere is annak a forgatókönyvet is író Akiva Goldsman mellett. A The Crowded Room-ot az Apple antológiaként írja le, amely

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

„azon emberek inspiráló történeteit fogja elénk tárni, akik mentális betegséggel küzdöttek, és megtanultak sikeresen együtt élni velük”.

Az első évad thrillernek készült, részben Goldsman saját életén alapul, és Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan díjnyertes életrajza ihlette – adta hírül a The Hollywood Reporter.

Tom Holland – aki szintén producerként is dolgozik a szérián – egy Danny Sullivan nevű férfit alakít. Seyfried egy klinikai pszichológus bőrébe bújik, aki karrierje legnehezebb esetével néz szembe, és egyedülálló anyaként is próbál egyensúlyt teremteni az életében. A történetről, premierdátumról és a további szereplőkről egyelőre nincsenek információk.

Seyfried-et legutóbb Gary Oldman oldalán láthattuk óriásit alakítani Marion Davies-ként David Fincher tízszeresen Oscar-díjra jelölt Mank-jában – a színésznő maga is bezsebelt egy jelölést. A Mamma Mia! és a Nyomorultak színészét legközelebb a Hulun debütáló The Dropout-ban láthatjuk a kegyvesztett biotechnológiai vállalkozó Elizabeth Holmes bőrébe bújni. Tom Holland körül pedig mostanában a Pókember: Nincs hazaút és a frissen mozikba kerülő Uncharted kapcsán volt hangos a filmvilág.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés