Hírek

Musical lesz a Micsoda nő!-ből

Micsoda nő (Pretty Woman)
Két sztár elég volt a sikerhez: Micsoda nő!

Oly sok film után, a Micsoda nő!-t is elérte a végzete, hamarosan musical formájában láthatják viszont a Broadway nézői – olvastuk a Volture.comon.

A Richard Gere és Julia Roberts főszereplésével készült romantikus komédia, mely a tavaly elhunyt Garry Marshall rendező egyik legnagyobb sikere volt, mára a megunhatatlan klasszikusok közé emelkedett. A hollywoodi utcalány és a befektetési bankár valószerűtlen szerelmi meséjének színpadi verziójában Samantha Barks kapja Vivan szerepét, míg a Once Tony-díjas Steve Kazee-ja lesz Edward. A zenére sem lesz majd panasz: Jim Vallance-szal karöltve maga Bryan Adams jegyzi majd. Az elaőadás alapjául szolgáló könyv Garry Marshall és a film forgatókönyvírójának, J.F. Lawton közös munkája. A rendező Jerry Mitchell.

A darab chicagói Oriental Színházban startol jövő márciusban mielőtt ősszel a Broadway-ra költözik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya