Hírek

Musical lesz a Micsoda nő!-ből

Micsoda nő (Pretty Woman)
Két sztár elég volt a sikerhez: Micsoda nő!

Oly sok film után, a Micsoda nő!-t is elérte a végzete, hamarosan musical formájában láthatják viszont a Broadway nézői – olvastuk a Volture.comon.

A Richard Gere és Julia Roberts főszereplésével készült romantikus komédia, mely a tavaly elhunyt Garry Marshall rendező egyik legnagyobb sikere volt, mára a megunhatatlan klasszikusok közé emelkedett. A hollywoodi utcalány és a befektetési bankár valószerűtlen szerelmi meséjének színpadi verziójában Samantha Barks kapja Vivan szerepét, míg a Once Tony-díjas Steve Kazee-ja lesz Edward. A zenére sem lesz majd panasz: Jim Vallance-szal karöltve maga Bryan Adams jegyzi majd. Az elaőadás alapjául szolgáló könyv Garry Marshall és a film forgatókönyvírójának, J.F. Lawton közös munkája. A rendező Jerry Mitchell.

A darab chicagói Oriental Színházban startol jövő márciusban mielőtt ősszel a Broadway-ra költözik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com