Hírek

Musicalben játszik együtt Lucas Hedges és Sterling K. Brown

Az A24 Waves című musicalje az It Comes at Night című horror rendezőjének kezei között készül.

Trey Edward Shults karrierje a Krisha és az It Comes at Night után egy váratlan fordulatot: a tehetséges fiatal rendező következő filmje egy musical-dráma lesz, az Oscar-jelölt Lucas Hedgesszel (A régi város) és az Emmy-díjas Sterling K. Brownnal (This Is Us) a főszerepben. Shults saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, melynek forgatása jövő hónapban veszi kezdetét Floridában.

A film a Variety információ szerint egy újszerű, energikus musical lesz, ami a mai fiatalság élete köré összpontosul. A történet két fiatal párról szól, akik a felnőtté válás és a szerelem érzelmi hullámvasútján igyekeznek majd beénekelni magukat a néző szívébe.

A film motorját természetesen a zene kínálja, ami szinte végig szinkronban lesz a képekkel. A Waves zenei világa napjaink ikonikus kortárs dalainak és a Trent Reznor-Atticus Ross zeneszerzőpáros eredeti darabjainak szintéziséből áll majd össze. Az Oscar-díjas zeneszerző páros jellemzően komoly drámákhoz (Social Network – A közösségi háló, Holtodiglan) írt filmzenét korábban, így a könnyedebb hangvételű zsáner még számukra is ismeretlen terep.

A Waves az A24 és a rendező, Trey Edward Shults harmadik közreműködése, melynek produceri munkálatait Kevin Turen és Jim Wilson látja el.

A film bemutatójáról egyelőre nincs hír.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com