Hírek

Musicalben játszik együtt Lucas Hedges és Sterling K. Brown

Az A24 Waves című musicalje az It Comes at Night című horror rendezőjének kezei között készül.


Hirdetés

Trey Edward Shults karrierje a Krisha és az It Comes at Night után egy váratlan fordulatot: a tehetséges fiatal rendező következő filmje egy musical-dráma lesz, az Oscar-jelölt Lucas Hedgesszel (A régi város) és az Emmy-díjas Sterling K. Brownnal (This Is Us) a főszerepben. Shults saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, melynek forgatása jövő hónapban veszi kezdetét Floridában.

A film a Variety információ szerint egy újszerű, energikus musical lesz, ami a mai fiatalság élete köré összpontosul. A történet két fiatal párról szól, akik a felnőtté válás és a szerelem érzelmi hullámvasútján igyekeznek majd beénekelni magukat a néző szívébe.

A film motorját természetesen a zene kínálja, ami szinte végig szinkronban lesz a képekkel. A Waves zenei világa napjaink ikonikus kortárs dalainak és a Trent Reznor-Atticus Ross zeneszerzőpáros eredeti darabjainak szintéziséből áll majd össze. Az Oscar-díjas zeneszerző páros jellemzően komoly drámákhoz (Social Network – A közösségi háló, Holtodiglan) írt filmzenét korábban, így a könnyedebb hangvételű zsáner még számukra is ismeretlen terep.

A Waves az A24 és a rendező, Trey Edward Shults harmadik közreműködése, melynek produceri munkálatait Kevin Turen és Jim Wilson látja el.

A film bemutatójáról egyelőre nincs hír.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.