Hírek

Mutáns nő lesz A múmia főszereplője – itt az előzetes!

Az eddigi múmiafilmekben jobbára enyhén oszlásnak indult, gyolcsba tekert férfiak alakították az ősi egyiptomi rémet, az új, Tom Cruise főszereplésével készült A múmia azonban teljesen más megközelítést alkalmaz.

Alex Kurtzman rendező eredetileg szintén férfit képzelt el múmiaként, az X-Men-filmek hatására azonban úgy döntött, hogy inkább mutáns nő lesz az új rém. „Hirtelen belém villant, hogy mi lenne, ha a múmia valamiféle mutáns nő lenne, pigmentált bőrrel és négy szemmel, ami miatt eleve örök számkivetettségre volt ítélve” – mondta a rendező a CinemaBlendnek adott interjújában. „Ezzel sokkal érthetőbbek lesznek a motivációi, és olyan karakterré válik, akivel a nézők bizonyos mértékben azonosulni tudnak.”

Kurtzman azért is tartotta jó ötletnek, hogy a múmia nő legyen, mert ezzel el lehet szakadni a jól ismert hagyományoktól, és mind a múmia-filmekbe, mind az akcióhorror műfajába új lelket lehet lehelni.

https://youtu.be/RQUKwwkUybk

Az új múmiát egyébként Sofia Boutella algériai táncművész alakítja, aki legutóbb szép sikert aratott a Star Trek: Mindenen túl földönkívülijeként.

(The Mummy – hazai bemutató: 2017. június)

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com