Hírek

Itt a My Policeman című queer dráma előzetese

A Prime Video vadonatúj előzetest tett elérhetővé a Harry Styles főszereplésével készülő My Policeman-hez. A különös romantikus dráma október 21-én kerül a mozikba, és november 4-étől lesz elérhető a Prime Video-n.

Az My policeman új előzetesében Harry Styles karaktere, Tom érzékletesen elmeséli a múzeum kurátorának, Patricknek (Linus Roache), hogy az óceánt ábrázoló festmény milyen érzéseket kelt benne. A leírás az érzéseiről szól, az érzésekről, melyet a szerelmi háromszög helyzete kelt benne. A háromszög harmadik tagja Marion (Emma Corrin), Tom felesége.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A film Bethan Roberts 2012-es, azonos című regényén alapul.

A történet 1950-es években Nagy-Britanniában játszódik. Ugyan Tom Patrickbe szerelmes, elveszi feleségül Mariont a társadalmi elvárásoknak megfelelően. Ám ahogy telnek az évek, Tom érzései változatlanok Patrick irányába, amit Marion egyre nehezebben visel el.

A My Policeman című adaptációt Michael Grandage rendezte, a forgatókönyvet pedig Ron Nyswaner írta. Styles, Roache és Corrin mellett a stáb része Gina McKee, David Dawson és Rupert Everett. A film producerei többek között Greg Berlanti és férje, Robbie Rogers, valamint Sarah Schechter, Cora Palfrey és Philip Herd.

A My Policeman október 21-én kerül a mozikba, és november 4-től lesz elérhető a Prime Video-n.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés