Hírek

Na, ki alakítja Drakulát egy új filmben? – Persze, hogy Nicolas Cage!

Nicolas Cage alakítja Drakulát a Universal készülő filmjében, ami a híres vámpír segédjéről szól majd. A színész a Renfield címszerepét alakító Nicholas Houlthoz csatlakozik.

Nyár végén érkezett a hír, hogy a klasszikus szörnyeit felelevenítő Universal stúdió tágítja a horroros kereteit és saját filmet ad Drakula csatlósának. Azt eddig is tudtuk, hogy a Renfield címen futó mű főszerepében Nicholas Houltot látjuk majd, most pedig Drakula kiléte is napvilágra került.

A leghíresebb vérszívót ezúttal Nicolas Cage hozza el nekünk.

A történet állítólag valamennyire ellép az eredeti 1897-es Bram Stoker regénytől és modern köntösbe ülteti a sztorit és a szereplőket. Azaz nem egy hagyományos kosztümös horror vár ránk. Pontos részleteket azonban még nem tudni a film cselekményéről. Ahogy Cage és Hoult mellett további szereplőkről sincsenek még hírek.

A rendezői székben az a Chris McKay foglal helyet, akitől korábban A holnap háborúját, valamint a LEGO Batman: A filmet láthattuk. A forgatókönyv pedig Ryan Ridley-től érkezik, aki a Rick és Morty sorozat több részét is írta.

Cage egyébként továbbra sem pihen meg. Noha a 2019-es év 6 filmes szerepét nem ugrotta meg idén, így is 3 alkotásban láthattuk őt az évben, ráadásul mindben főszereplőként. A Prisoners of the Ghostland, a Willy mesevilága és a Pig hozta el nekünk a színészt a 2021-es év folyamán.

És természetesen jövőre sem lesz hiányunk Nicolas Cage-ből: érkezik a The Unbearable Weight of Massive Talent, a The Retirement Plan, a The Old Way és a Butcher’s Crossing adaptációja. Ezek mellett pedig egy egyelőre cím nélkül futó Amazon sorozat is vár ránk.

Mindezeket figyelembe véve igen csak esélyes, hogy a Renfield csak 2023-ra hozza el nekünk Cage Drakuláját. Igaz, a projekt előmunkálatai hivatalosan már elkezdődtek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com