Hírek

Na ki csatlakozik Eddie Murphyhez az Amerikába jöttem folytatásában?

Egyre több információt kapunk az Amerikába jöttem 2 (Coming 2 America) projektjéről. Megvan a rendező, az író, sőt Eddie Murphy visszatérése is garantált. Hozzá csatlakozik majd Wesley Snipes – írja a The Hollywood Reporter.

1988-ban debütált az Amerikába jöttem című vígjáték, amelyben Eddie Murphy karaktere egy elkényeztetett herceget alakított, aki kitalált országából elszökve New Yorkban próbál szerencsét a munka és a szerelem terén. Most pedig bő 30 évet követően a Paramount úgy érezte, hogy itt az ideje egy folytatásnak. Reméljük, azért a stúdió ezek után nem tervez további bőröket lehúzni az eredetiről.

Túltolt franchise-ok – Filmek, amelyekhez túl sok folytatás készült

Az új filmet Craig Brewer rendezi, a forgatókönyvet pedig végül Kenya Barris fejezte be. Amikor azonban a projekt még csak nagyon a kezdeti stádiumban volt, jó ideig az eredeti film írói, Barry W. Blaustein és David Sheffield kezében volt a szkript. Eddie Murphy visszatér a korábbi szerepére, ahogy Arsenio Hall is. Hozzájuk csatlakozik Wesley Snipes.

A történetben a főszereplő Akeem visszatér Amerikába, hogy felkutassa fiát. Hall továbbra is a karakter legjobb barátját alakítja, Snipes pedig egy teljesen jó karaktert hoz majd: egy bizonyos General Izzit, aki egy szomszédos nemzet vezére. Az eredeti gárdából egyébként visszatér még Shari Headley és James Earl Jones is.

A forgatást idén ősszel tervezik megkezdeni, míg a bemutatót 2020 decemberére tűzte ki a stúdió.

Wesley Snipesot legutóbb a Hétköznapi vámpírok sorozatváltozatában láthattuk, míg Eddie Murphy a Mr. Church című filmben szerepelt utoljára 2016-ban. Kettejük egyébként még az Amerikába jöttem 2 előtt is megosztozik majd a filmvásznon, ráadásul Craig Brewer rendezővel kézen fogva: ez lesz a Dolemite is My Name című életrajzi film, ami elvileg még idén az amerikai mozikba kerül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com