Hírek

Na melyik A-listás sztár alakítja Holdlovagot a Disney+ új sorozatában?

Újabb Marvel-hősre irányul a reflektorfény: ezúttal Holdlovag (Moon Knight) kap saját sorozatot a Disney+ jóvoltából. A címszereplőt pedig korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze játssza majd el.

A WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Loki, illetve a Sólyomszem sorozatok után ismét új alkotással készül a Disney+. Ezúttal Holdlovag történetét dolgozzák fel a kisképernyőn,

a főszerep pedig úgy tűnik, hogy Oscar Isaacé lett – írja a Variety.

Noha a Marvel egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a hírt, arról már egy bő éve tudni, hogy a She-Hulk és a Ms. Marvel mellett sorozatot kap Marc Spector. A karakter egy elit zsoldos csapat tagja, aki elhatározza, hogy szembeszáll a bűnözőkkel, miután az egyiptomi holdisten, Khonshu megmenti az életét.

Egyelőre se író, se rendező nincs leszerződve a projekthez, ha azonban Isaac valóban elvállalja a szerepet, akkor újabb nagy dobásra számíthatunk az MCU-tól.

A színész nem először csatlakozna az univerzumhoz, hiszen korábban szerepelt az X-Men: Apokalipszisben. A Disney égisze alatt sem újdonság a munka számára; a legújabb Star Wars-trilógia egyik kulcsszereplőjét alakította a mozivásznon.

Tavaly egyébként több másik alkotásban is szerepelt a színész: játszott a Határok mentén című akciófilmben és hangját adta az Addams Family animációs változatához is. Noha a 2020-as év nem alakult valami fényesen, ha minden jól megy, idén még bemutathatják a Big Gold Brick című dramedyt, amiben szerepelt.

Persze az év egyik legfájóbb csúszását, a Dűnét is meg kell említeni, amiben szintén fontos szereplőt alakít Oscar Isaac. Denis Villeneuve várva várt sci-fijét sajnos egészen 2021 októberéig tolták el a legfrissebb változtatások közepette.

A Dűne előzetese megérkezett

A koronavírus azonban csak az egyik tényező, amiért nem tudni pontosan, mikor is kerül elénk Holdlovag sorozata. A másik a színész tömött naptára: a Big Old Brick és a Dűne mellett egy harmadik filmje is az utómunkálatoknál jár, míg másik két alkotását bejelentették már. Az Addams Family folytatását pedig állítólag éppen forgatják. És akkor még meg sem említettük, hogy Ben Stiller kamerája elé is leül Isaac egy skandináv krimi-adaptáció kapcsán, jön ugyanis Jo Nesbø London című írásának feldolgozása is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com