Hírek

Nácikra vadászik Al Pacino Jordan Peele sorozatában – Hunters előzetes

Teaser trailert kapott az Amazon egyik legújabb sorozata, amelyben Jordan Peele producerkedik majd. A Huntersben Al Pacino vezetésével nácikat kutatnak fel New Yorkban a ’70-es évek végén.

Bő 15 év után ismét minisorozatban szerepel Al Pacino. A színész legutóbb 2003-ban szerepelt ilyen kisképernyős alkotásban, ez volt az Angyalok Amerikában. A sorozatok virágkorát élve, nem beszélve a streaming oldalak versengéséről azonban Pacino is ismét errefelé fordult. Az Amazon égisze alatt készül majd el a Hunters, amelyben mellette találjuk még Logan Lermant, Jerrika Hintont, Josh Radnort, Kate Mulvanyt, Tiffany Boone-t és Greg Austint.

A történet egy olyan csapatról szól, akik elszántan próbálják felkutatni és likvidálni azokat a magas rangú náci tiszteket a ’70-es évek végén, akik meghúzva magukat éldegélnek az USA-ban, az újabb német világuralmat tervezgetve.

A sorozatot David Weil jegyzi Nikki Toscano mellett, az executive producer pedig az Oscar-díjas Jordan Peele lesz.

Pacinót egyébként nemsokára láthatjuk Scorsese gengszter eposzában, amely először mozikban jelenik meg, majd kerül fel a Netflixre. Az ír több évtizedet felölelő története miatt a rendező digitálisan fiatalíttatta meg a színészeket. Ezen kívül hamarosan Lear király bőrébe bújik a színész, valamint szerepel egy szintén náci-tematikájú drámában: ez lesz az Axis Sally.

A Hunters valamikor 2020-ban érkezik az Amazon Prime-ra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.