Hírek

Nagyon cukin jelentette be Keanu Reeves és Alex Winter, hogy jön a 3. Bill és Ted film

Sikerült kilobbizniuk a rajongóknak, hogy a ’89-es és a ’91-es Bill és Ted-filmek után elkészüljön a 3. alkotás is. 2020-ban mozikban a Bill & Ted Face The Music – jelentették be maguk a színészek egy aranyos videóban.

Nem először esett meg, hogy a rajongók elérjék, hogy egy sorozatot ne kaszáljanak el, élesszenek újra vagy mint esetünkben, hogy egy film folytatást kapjon. Igaz, közel 30 évet kellett várni arra, hogy a Bill és Ted-filmek megkapják a 3. részt – hozta le a hírt a geektyrant.

1989-ben a Bill és Ted zseniális kalandja, majd 1991-ben a Bill és Ted haláli túrája hozta össze Keanu Reeves és Alex Winter színészeket Chris Matheson és Ed Solomon forgatókönyvírókkal. A fanatasyelemekkel kevert vígjátékok annak ellenére, hogy szakmailag nem értek el nagy sikereket, komoly rajongói bázist szereztek maguknak anno. Olyan komolyat, hogy mostanra sikerült kilobbizni, hogy elkészüljön egy folytatás.

A 3. filmet ismét Matheson és Solomon írják, a rendezői székben Dean Parisót. A két főszereplő természetesen visszatér, a forgatások pedig már idén nyáron meg is kezdődnek New Orleansban.

A történet minden eddiginél nagyobb kihívást tartogat a mostanra két középkorú zenész barátnak. Egy alak a jövőből arra szólítja fel őket, hogy csak az ő daluk mentheti meg a földi életet és hozhat harmóniát a világba. A filmben a család és a barátok segítik majd őket több rocklegendával megfűszerezve, úgyhogy biztosan várható néhány ütősebb cameo is.

Alább a két színész bejelentő videója, amelyben megköszönik a rajongók kitartását.

A Bill & Ted Face The Music előreláthatóan 2020. augusztus 21-én kerül az amerikai mozikba. A John Wick-trilógia hazai sikereit és a világot átjáró általános Keanu Reeves-szimpátiát elnézve valószínűleg a hazai mozik is műsorukra tűzik majd Bill és Ted legújabb kalandját.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com