Hírek

Nagyon rossz hírt kaptak a Batman-rajongók

Az írók sztrájkja Robert Pattinson második fellépésre is kihatással van, az álarcos igazságosztó következő fellépésének forgatása minimum fél évet fog csúszni a legfrissebb hírek szerint.

Eredetileg 2023 novemberében indult volna az egyik legnépszerűbb DC-karakter, azaz Batman következő kalandjának forgatása, de a Midgard Timesra hivatkozva a Movieweb arról ír, hogy a tervezett munkálatokat fél évvel elhalasztották, így leghamarabb 2024 márciusában találkozik majd egymással a stáb.

A késlekedés oka természetesen az írósztrájk: Matt Reeves nemcsak rendezőként, hanem íróként is kezeli a projektet, és ő, valamint alkotótársa, Mattson Tomlin is nyakig érintettek a munkabeszüntetésben.

A Batman második részében ismét Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t, és a forgatást az előző epizódhoz hasonlóan most is az Egyesült Királyságban tervezik. Ugyanakkor az jó hír, hogy a késlekedésnek nincs hatása a tervezett premierdátumra, így a rajongók reménykedhetnek abban, hogy 2025. október 3-án már a mozikban térhet vissza kedvencük.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!