Hírek

Nyitva: itt van Nagypál Orsi első filmjének előzetese

Kép: Piti Marcell / Megafilm

Mihez kezdjen egy rutinosan összeszokott pár, amikor kikopni látszik az életükből a kezdeti lángoló szenvedély? Erről szól a Nyitva.

Ezt a témát járja körbe ez a pörgő ritmusú, szókimondó romantikus vígjáték, amiben sorra dőlnek le a szexualitást övező tabuk.

„Olyan filmet szerettem volna csinálni, ami szórakoztató, amin sokat lehet nevetni, de a film végére el is gondolkodtatja a nézőt. Fanni és Bálint hétköznapi, szerethető hősök, a problémáik sokunk számára átélhetőek, hiszen mindannyian voltunk már párkapcsolatban, vagy épp vágyunk erre.”

“Miért ennyire fontos nekünk a hűség, mi számít megcsalásnak, hogyan beszéljünk a vágyainkról, mik az elvárásaink egy 50-60 évre szóló párkapcsolatban, tudunk-e szembenézni a saját tökéletlenségünkkel…?
A film ezeket a néha igencsak kényes és kínos kérdéseket feszegeti, humorral oldva az ezekből adódó feszültséget” – vallja filmjéről a rendező.

Forog a Nyitva

A filmet íróként és rendezőként Nagypál Orsi, a Hidegzuhany, a Terápia, a Csak színház és más semmi és a Tóth János rendezője jegyzi. Radnay Csilla és Kovács Lehel mellett főszerepben Jordán Adél, Péterfy Bori, Ötvös András, Lénárdt Laura és Brasch Bence látható. Operatőr Herbai Máté, vágó Mezei Áron, zeneszerző Moldvai Márk, producerei Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya. A film gyártója a Megafilm.

Kép: Piti Marcell / Megafilm

Sajtóközlemény

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com