Hírek

Nagypályás csalót farag Julianne Moore-ból A korona rendezője

Tavaly a The Glorias-ban is láthattuk őt.

Rendezőre talált az Apple TV+ egyik érkező nagy dobása Julianne Moore-ral a főszerepben. A Sharper című saját gyártású drámát A korona rendezője, Benjamin Caron hozza el nekünk – írja a Deadline.

Tavaly nyáron érkezett a hír, hogy a színésznő vezetésével érkezik majd egy izgalmas dráma, amelyben egy profi csalót alakít Moore.

Az ígéretes film rendezői székében pedig az a Benjamin Caron foglal helyet, aki A korona, a Sherlock, a Wallander és a Skins munkálataiból is kivette a részét rendezőként.

Az Emmy- és BAFTA-jelöt alkotó Brian Gatewood és Alessandro Tanaka forgatókönyve alapján készíti majd el a Sharper című filmet. A színésznő egy nagypályás csaló bőrébe bújik, aki Manhattan legfelsőbb köreiben milliárdosokat ver át jobbra és balra.

További szereplőkről egyelőre nem tudni, ahogy az sincs még meg, mikor is érkezik a saját gyártású film. Amely egyébként olyan alkotásokat követ majd, mind a Cherry, a Greyhound vagy az On the Rocks.

Nem ez azonban az egyetlen projekt, amely Julianne Moore és az Apple közös gyümölcseként kerül elánk. A Lisey’s Story című minisorozat magától Stephen Kingtől érkezik a saját regénye alapján.

A Pablo Larraín rendezte sorozat már az utómunkálatoknál jár, így hamarosan láthatjuk is kerülhet a horror-thriller keverék.

Persze az Oscar-díjas színésznő naptára ezeken kívül is igen csak sűrű. Két alkotása vár a bemutatóra éppen: az egyik az Amy Adams főszereplésével készült Nő az ablakban című adaptáció, a másik pedig a Szilaj folytatása, amelyben hangját adja majd az egyik karakternek.

Ezeket a hamarosan érkező adaptációkat várjuk a legjobban

Másik négy filmje az utómunkálatoknál, kettő pedig az előmunkálatoknál jár. Úgyhogy a következő néhány évben is lesz szerencsénk látni Julianne Moore-t. Hol a nagy, hol a kisképernyőn.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés