Hírek

Kockásra nevetjük magunkat Robert De Niróval a nagypapa-unoka háborúban

Robert De Niro és Oakes Fegley a Nagypapa hadművelet című filmben

Megérkezett a Nagypapa hadművelet első előzetese, amiben a Robert De Niro alakította nagypapát magához költözteti a család. Ennek az egyik gyerek nem örül, és így elindul a generációs adok-kapok. Előzetes.

Robert De Niro időskorában híresen nem választ jól szerepeket, illetve valószínűbb, hogy mindent elvállal. Volt például több dedikáltan nagypapa szerepe is, A kezdő még nevezhető volt kedvesnek, a Nagyfater elszabadul azonban sokkal inkább kínos volt.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Nagypapa hadművelet sem tűnik túlságosan bonyolult esetnek. Keresni kellett néhány generációs különbséget, és azokat szembeállítani egymással, vagy a rá nem jellemző reakciókkal ellátni. Jöhet még néhány seggreesős poén, és már mehet is a mozikba. Szinte már kísértésbe estem előre megírni a kritikát.

A filmben főbb szerepet játszik még Uma Thurman, Jane Seymour és Christopher Walken mint a nagypapa harcostársa. A forgatókönyvet a Zsenikém – Az ügynök haláli vagy az Anyám nyakán könyvéért felelős Tom J. Astle – Matt Ember páros írta, a rendező pedig az a Tim Hill, aki itthon szabad szemmel látható mozifilmet elég rég rendezett, talán az Alvin és a mókusok lehetett ilyen 2007-ben.

A Nagypapa hadművelet elkészült, dobozban van. Vár a megfelelő premier dátumra. Itt ugyan nincsen szükség a Tenethez hasonló egységes bemutatóra, így bizonyos helyeken már szeptember elején bemutatják. Hazai bemutatóról egyelőre nem tudunk.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés