Hírek

Naomie Harris megkapta a Brit Birodalom Rendjének tisztje kitüntetést

Naomie Harris Oscar-jelölt színésznőt a Brit Birodalom Rendjének tisztje elismeréssel tüntette ki II. Erzsébet királynő a Buckingam-palotában.

A 40 éves brit színésznő csütörtökön vette át az elismerést az uralkodótól a drámai művészetek területén nyújtott teljesítményéért.

Harris a BBC-nek elmondta, hogy a királynő „kedves volt”, és azt kérdezte tőle, min dolgozik éppen.

A két utolsó James Bond-film Miss Moneypennyje egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy díja „igen erőteljes üzenet” a hátrányos helyzetű fiataloknak.

„Fekete színésznőként, az én hátteremmel, azt hiszem, ez hihetetlenül fontos. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy a munkámat ezzel a kitüntetéssel ismerték el” – jelentette ki.

Naomie Harrist a legjobb női mellékszereplő kategóriájában Oscar-díjára jelölték a Holdfény című drámában nyújtott alakításáért, a főhős egyedülálló, drogos édesanyját játszotta. Ez a művész első Oscar-jelölése.

***

A Filmtekercs Oscar-hetet tart: mielőtt megnyílik az év legizgalmasabb estje, háttér-elemzésekkel, kategória-bemutatókkal, kritikákkal és sok más cikkel készülünk fel. Ünnepeld velünk együtt a mozit és drukkolj velünk a Mindenkinek február 26. vasárnap este az Ankertben!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com