Hírek

Natalie Mendoza viszi el a főszerepet a Moulin Rouge! The Musicalben

Natalie Mendoza csatlakozik a Broadway társulathoz a Moulin Rouge! The Musicalben Satine szerepében. Az előadások várhatóan szeptember végén kezdődnek újra a Al Hirschfeld Színházban – adta hírül a Deadline.

Natalie Mendozának nem ismeretlen a Moulin Rouge világa. Baz Luhrmann 2001-es Moulin Rouge! filmjében ő alakította China Dollt. Igaz akkor még Nicole Kidmannak jutott a csillogás. Akkoriban Nicole Kidmant Hollywood egyik legszebb színésznőjeként tartották számon, s ezt csak tovább erősítette a Satine-ként nyújtott alakítása.

Ám ezúttal Natalie Mendozának jut Satine szerepe!

Natalie Mendozát a Hotel Babylon című BBC sorozatból és a The Descent  című horror filmből is ismerhetjük. Ezúttal a Moulin Rouge! The Musicalban Karen Olivo megüresedett helyét tölti majd be, aki áprilisban mondott fel Scott Rudin producer abúzív viselkedése miatt.

Baz Luhrmann azt nyilatkozta Natalie Mendozáról, hogy már 2000-ben felfigyelt rá, mint fiatal tehetségre, amikor beválogatták a Moulin Rouge! szereplői közé és megkapta China Doll szerepét. Baz Luhrmann véleménye szerint az akkori fiatal tehetség mostanra felnőtt a főszerepre. Natalie Mendoza hasonló lelkesedéssel nyilatkozott a szerepről. Azt mondta, hogy Satine szerepe mindig is közel állt hozzá, és hogy ez egy ritka és nagyszerű alkalom, hogy ilyen szerepet kapott.

A stáb további tagja: Aaron Tveit lesz Christian,  Danny Burstein lesz Harold Zidler, Sahr Ngaujah lesz Toulouse-Lautrec, Tam Mutu fogja játszani Monroth hercegét, Ricky Rojas Santiagót és Robyn Hurder Ninit.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés