Hírek

Natalie Portman alakítja Julianne Moore-t a May Decemberben

Izgalmas alkotással készül Todd Haynes, aki két Oscar-díjas színésznővel hozza el nekünk a May December című drámát. Natalie Portman és Julianne Moore kettőse hamarosan a filmvásznon.

A Variety hozta le elsőnek, hogy Natalie Portman és Julianne Moore vezetésével érkezik Todd Haynes legújabb darabja.

A May Decemberben Portman egy színésznőt alakít, aki Moore filmbéli valós személyét játssza majd el egy készülő alkotásban.

A film története szerint Moore egy kétgyermekes édesanya, aki húsz évvel korábban azért került a pletykalapok címlapjára, mert egy nála 23 évvel fiatalabb férfival házasodott össze. Most az ő botrányos kapcsolatuk kerül filmvászonra, a főszerepben pedig Natalie Portman színésznő karaktere foglal helyet.

Ennek apropóján Portman ellátogat a pár családi házába, hogy minél jobban tanulmányozhassa a nőt. Ami azonban húsz éve mindent elsöprő szerelemnek indult, az mára igen csak megváltozott. A két lányukat egyetemre küldő pár életéből pedig már csak a fiatalabb, gyönyörű színésznő hiányzott, hogy tovább borzolja a kedélyeket.

A forgatókönyv Samy Burch kezei közül érkezik, míg a rendezői székben az a Todd Haynes ül, akitől korábban a Carol, a Sötét vizeken vagy az I’m not there – Bob Dylan életi című filmeket láthattuk.

Az Oscar-jelölt alkotó 6. alkalommal dolgozik majd együtt Julianne Moore-ral, Natalie Portmant azonban először fogja rendezni.

A May December előmunkálatai állítólag jövőre indulnak csak meg, úgyhogy egy kicsit még várnunk kell az Oscar-díjas duó közös projektjére.

Addig is itt a legújabb Stephen King-adaptáció, amelyben Julianne Moore alakítja a főszereplő Lisey-t. A gyönyörűre sikerült sorozatot csak ajánlani tudjuk.

Komortarka – Lisey története

Natalie Portman legújabb szereplésére ezzel szemben egy kicsit még várnunk kell. A színésznő Jane szerepében tér majd vissza az új Thor-filmben jövőre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com