Hírek

Natalie Portman új sci-fije a Netflixre is felkerül

A Natalie Portman főszereplésével készülő új sci-fi, az Expedíció mindössze 17 nappal a nemzetközi bemutatója után már a háztartásokban is megtekinthetővé válik.

Hatalmas áttörést visz véghez a Netflix ezzel a szerződéssel. Korábban még nem volt példa arra, hogy világszerte ilye hamar streameljenek egy nagyszabású, magas költségvetésű filmet. A Parmount és a Skydance Productions jelenleg még pontosít az üggyel kapcsolatban a szolgáltatóval, de úgy néz ki

Alex Garland (Ex Machina) filmje lehet az első lépés egy új filmes forgalmazás irányába.

Az Expedícióban (Annihilation) Natalie Portman mellett Jennifer Jason Leigh, Oscar Isaac és Tessa Thompson is szerepet kapott. A sci-fi történetéről egyelőre keveset tudni, az előzetes nem árult el túl sokat. Egy kutatócsoport áll a középpontban, akik olyan helyet igyekeznek feltárni, melyet temérdek gyilkosság és öngyilkosság történt és a természet törvényei másképp működnek. Az Expedíció egy könyvtrilógia első darabja is – Jeff VanderMeer sorozatának része.

Az Expedíciót 2018. február 22-én láthatjuk a hazai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..