Hírek

Lélegzetelállító felvételek a Nat Geón, díjmentesen

Kozmosz: Lehetséges világok - National Geographic

A National Geographic április 6-26. között díjmentesen érhető el a MinDig TV kínálatában! Az időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett, lélegzetelállító látványvilágú Kozmosz sorozat legújabb részei lesznek láthtóak.

A világhírű asztrofizikus, Neil deGrasse Tyson közreműködésével készített Kozmosz: Lehetséges világok 13.8 milliárd év evolúcióján átívelő utazásra invitálja a nézőket. Hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt? Miként formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig? Mit hoz a jövő? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nat Geo sikersorozatának vasárnap 21 órakor látható második évadának epizódjai.

Kozmosz: Lehetséges világok

A technika és tudomány szerelmeseinek szól a Száguldásra születtek című sorozat, amely csütörtökönként 21 órakor látható a csatornán. A műsorban a világ legdrágább, leggyorsabb és legnagyobb presztízsű szuperautói mutatkoznak be, és azt is megtudhatjuk, miként tolják ki a mérnökök egyre jobban a sebesség és a technológia határait.

Azoknak pedig, akik még több adrenalinra vágynak, április 20-tól hétfőnként érdemes a csatornára váltania. Lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész – a segítség persze mindig megérkezik, egy jól szervezett mentőosztag, vagy egy életét kockára tévő barát személyében. A halál árnyékában sorozat megdöbbentő képsorokból válogat.

Kozmosz: Lehetséges világok

A Nat Geo a MinDig TV 25-ös programhelyén a C multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya