Hírek

Lélegzetelállító felvételek a Nat Geón, díjmentesen

Kozmosz: Lehetséges világok - National Geographic

A National Geographic április 6-26. között díjmentesen érhető el a MinDig TV kínálatában! Az időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett, lélegzetelállító látványvilágú Kozmosz sorozat legújabb részei lesznek láthtóak.

A világhírű asztrofizikus, Neil deGrasse Tyson közreműködésével készített Kozmosz: Lehetséges világok 13.8 milliárd év evolúcióján átívelő utazásra invitálja a nézőket. Hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt? Miként formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig? Mit hoz a jövő? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nat Geo sikersorozatának vasárnap 21 órakor látható második évadának epizódjai.

Kozmosz: Lehetséges világok

A technika és tudomány szerelmeseinek szól a Száguldásra születtek című sorozat, amely csütörtökönként 21 órakor látható a csatornán. A műsorban a világ legdrágább, leggyorsabb és legnagyobb presztízsű szuperautói mutatkoznak be, és azt is megtudhatjuk, miként tolják ki a mérnökök egyre jobban a sebesség és a technológia határait.

Azoknak pedig, akik még több adrenalinra vágynak, április 20-tól hétfőnként érdemes a csatornára váltania. Lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész – a segítség persze mindig megérkezik, egy jól szervezett mentőosztag, vagy egy életét kockára tévő barát személyében. A halál árnyékában sorozat megdöbbentő képsorokból válogat.

Kozmosz: Lehetséges világok

A Nat Geo a MinDig TV 25-ös programhelyén a C multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com