Hírek

Ne Kevintől Reszkessetek, betörők – Ők az új változat főszereplői

A Disney elkészíti a Reszkessetek, betörők 21. századi újragondolását. Izgalmas karakterek és új színészek a projektben.

Nyár végén már bedobta a hírt a Disney, hogy miután 71,3 millió dollárért felvásárolta a 20th Century Foxot, több híres film új változatát is el fogja készíttetni. Szó van többek között az Egy ropi naplója, az Éjszaka a múzeumban, a Tucatjával olcsóbb, valamint a Reszkessetek, betörők című klasszikusok újraértelmezéséről. Az említett filmek remake-jeivel kapcsolatban még nem tudni, hogy nagyjátékfilmek, vagy sorozatok lesznek-e, az viszont már biztos, hogy mindegyikük a Disney streamingjén, a Disney+-on kerül majd bemutatásra.

A karácsonyi esték elmaradhatatlan filmjét, a Reszkessetek, betörőket 1990-ben mutatták be, majd négy folytatás is készült hozzá. A Variety szerint az már biztos, hogy az új verzió szülőpárosát a főként vígjátékokban (Koszorúslányok, Szexvideó) szereplő Ellie Kemper és a szintén komikus Rob Delaney (Deadpool 2.) játssza majd.

A főszereplő kisfiú karakterét Archie Yates formálja meg, akit nemrég a Jojo nyusziban láthattunk.

Yates azonban nem a Macaulay Culkin alakításában ikonikussá váló Kevin karakterét fogja megformálni, hanem egy Max nevű kisfiút, aki nem a betörők áldozata lesz, sokkal inkább ő lop meg egy házaspárt, vélhetően a Kemper és Delaney által játszott felnőtteket.

Az ismert történetet a Saturday Night Live két írója, Mikey Day és Streeter Seidel gondolják majd újra. Ebben az esetben tehát reboot-ról van szó. A rendezői posztra Dan Mazer (Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika, Who is America?) került.

A forgatás a tervek szerint februárban kezdődik, így a kész film nagy valószínűséggel jövő karácsonykor már látható lesz a Disney+ műsorán.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com