Hírek

Négy év kihagyás után folytatódik a 24

Kiefer Sutherland mint Jack Bauer (24)

Kiefer Sutherland mint Jack Bauer (24)Négyévi szünet után hétfő este visszatér az amerikai Fox televízió képernyőjére Jack Bauer, a 24 című, 20-szoros Emmy-díjas sorozat Kiefer Sutherland által megszemélyesített hőse.

A terroristák ellen agyafúrtsággal és nem ritkán túlzott keménységgel küzdő ügynök kalandjait bemutató új széria a korábbi nyolc évad egyenként 24 epizódjával szemben ezúttal csak 12 részből fog állni. A széria lerövidítésével az alkotók a megváltozott nézői szokásokhoz igyekeznek alkalmazkodni. Túl sok rész esetén ugyanis a sorozat követői gyakran rögzítik és egy számukra kényelemesebb időpontban nézik meg az egyes epizódokat, a későbbi megtekintés azonban kevésbé vonzó a hirdetők számára. A Fox mellett több más vezető amerikai tévétársaság is a hosszú szériák évi legfeljebb 10-12 adásra való megkurtításával törekszik az élő műsor nézettségének növelésére. A 2001 és 2010 között futó, népszerű 24 epizódjainak 2006-ban átlagosan 14 millió nézője volt Amerikában. Az egy nap egy-egy óráját feldolgozó produkció a legjobb folytatásos sorozat, a legjobb forgatókönyv, Sutherland pedig a legjobb folytatásossorozat-színész kategóriában is elnyerte az amerikai televíziózás legjobb produkcióit elismerő Emmy-díjat. Az új sorozatban az amerikaiak és az oroszok által egyaránt üldözött Bauer ügynök több évi illegalitás után lép ismét színre, oldalán segítőjével, a Mary Lynn Rajskub által alakított Chloe O’Briannel.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya