Hírek

Négy film augusztusra: szex, világuralmi terveket szövögető náci tudós, Beavis és Butt-Head

Foto: PHC

Foto: PHCA Paramount Channel augusztusban sem feledkezik meg a nyaralásba, napozásba és a ház körüli munkákba belefáradt férfiakról. Folyamatosan kínál olyan filmeket, amelyekhez nem kell más, csak egy sötét szoba, némi behűtött sör és kényelmes fotel. A csatorna „férfias” filmjeiből válogattunk.

Természetesen a szex, az ízig-vérig hímsoviniszta komédia sem hiányzik majd a havi szórásból. Jön a csatornán a Förtelmes főnökök sztárjának, Jason Sudeikisnek a főszereplésével forgatott Egy régimódi orgia (augusztus 5., 22:00 óra). Ebben a harmincas éveiket taposó, a bulizásból kinőni képtelen férfiak verődnek össze még egy utolsó nagy ereszd el a hajam partira ami, ahogy az lenni szokott, alkoholmámoros és meztelen nőktől hemzsegő dorbézolásba csap át. Szigorúan felnőtt nézőknek ajánlott film, amiben szinte minden ötödik percre jut pár liter sör, és rengeteg fedetlen testrész.

Foto: PHC

Michael Dudikoff vitathatatlanul az erősebb nem kedvence. A hallgatag akcióhős az Amerikai nindzsa bőrébe bújva tette halhatatlanná nevét. A siker velejárójaként a nyolcvanas és kilencvenes években futószalagon szállította egyszerű történetvezetésű, verekedésekkel teli, és lövöldözésektől hangos filmjeit, amelyekben a rosszfiúk mindig elnyerik tőle méltó büntetésüket. A Paramount Channel augusztusban a Halálfolyó (augusztus 10., 22:00 óra) című opuszát vetíti, amelyben hősünk a világuralmi terveket szövögető náci tudós után kutat az amazóniai dzsungelben.

Foto: PHC

Az Elektrosokk (augusztus 11., 19:50 óra) sem kínál kevesebb izgalmat. A film bizarr jövőképet fest elénk. A Jurassic Park írója által jegyzett feszült thrillerben rejtélyes áramszünet sokkolja a nagyváros lakóit. Elektromosság nélkül a civilizáció is felbomlik – sugallják a film készítői. A kőkori viszonyok közt megszűnnek a szabályok, fosztogatók lepik el az utcákat, és bárki az életét vesztheti a tomboló erőszakban. A történet egy család sorsát követve mutatja be, hogy mi történik akkor, amikor a világot a félelem uralja.

Foto: PHC

A Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát (augusztus 12., 20:00 óra) egészen másféle kikapcsolódást ígér. A kilencvenes évek kultikus rajzfilmsorozatának egész estés folytatásában, a két kretén főszereplő hozza a formáját, és ezúttal sem cáfol rá kétes hírnevére. Beszólnak, akinek csak lehet, semmibe vesznek mindenkit, és az idegesítő nevetésüktől sem kímélik meg a nézőt. Mégis vétek volna kihagyni eszement kalandjaikat, amelyek felérnek egy időutazással húsz évvel ezelőttre.

Foto: PHC

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya