Hírek

Negyedjére is csak a szokásos – Bad Boys: Ride or Die előzetes

bad boys 4 - Martin Lawrence - Will Smith

Will Smith és Martin Lawrence nem bír elszakadni a Bad Boys franchisetól. A negyedik felvonás előzetese pedig temérdeknyi amerikai humorral és látványos akcióval semmi újat nem ígér.

A Bad Boys első része még 1995-ben jelent meg a buddy filmek aranykorában. A Michael Bay által fémjelzett produkció végül 2003-ban egy második részt is megélt, hogy aztán tizenhét évvel később már Bay nélkül folytatódjon a filmsorozat. A Bad Boys harmadik felvonását már az Adil El Arbi -Bilall Fallah (Fekete, Fehér hó) páros rendezte.

A Bad Boys: Ride or Die a jól bevált receptet folytatja a pörgős akciójelenetekkel, a két humoros főhőssel és a közöttük működő megbonthatatlan kémiával.

A történet szerint Howard rendőrfőnökről (Joe Pantoliano) kiderül, hogy évek óta együttműködött drogkartellekkel. Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) azonban nem hiszik el a vádakat, ezért nyomozásba kezdenek, hogy tisztázhassák volt főnökük nevét. Az üldözőkből azonban hamar üldözöttekké válnak.

Az előzetes látva egy percig sem kell félni, ugyanis Mike és Marcus nyílt golyózáporokat, helikopteres zuhanást és robbanásokat is sikeresen túlél. Csupán az előzetes végén mutatkoznak sebezhetőnek, de ott is csak egy erőltetett poén kedvéért. A könnyedebb szórakozásra vágyók igényeit mindenesetre ki fogja elégíteni a Bad Boys 4 a jól koreografált, de irreális akciójelenetekkel, komikummal és az előző részek kliséi okozta nosztalgiával.

A negyedik felvonásra egyébként visszatér még Vanessa Hudgens Kelly, Alexander Ludwig Dorn, Jacob Scipio Armando, Paola Núñez pedig Rita Secada szerepében. Az új szereplők között pedig olyan sorozatsztárok is vannak, mint Eric Dane (Eufória), Tiffany Haddish (Az afterparti) és Rhea Seehorn (Better Call Saul). További újdonság még, hogy Marcus feleségét ezúttal Tasha Smith alakítja.

A Bad Boys: Ride or Die hazánkban június 6-án érkezik a mozikba.

Antalovics Dániel

Antalovics Dániel az EKKE mozgóképkultúra és média szakán tanulta a filmkészítés fortélyait. A lélektelen filmeket megveti. Kedvencei a szürreális, a disztópikus és a társadalmi problémákat feszegető filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com