Hírek

Neill Blomkampnak várnia kell az Alienre

screen-shot-2015-07-16-at-3-30-50-pmNeill Blomkamp ma hajnali twitterében arról panaszkodik, hogy az Alien 5. részével meg kell várnia, hogy Ridley Scott kitalálja, mit tervez a franchise prequeljével.

Az Alien: Paradise Losttal, vagy ahogy sokan hivatkoznak rá, a Prometheus második részével Ridley Scott 2017 decemberében tér vissza a mozikban – addig úgy tűnik Blomkampnak jegelnie kell a sorozat folytatásáról szóló terveit – írja a Coming Soon.

Scott utalt rá, hogy az Alien: Paradise Lost talán nem az egyetlen előzményfilm lesz, ez pedig veszélybe sodorhatja Blomkamp terveit. Blomkamp elképzelései szerint Ellen Ripley-nek, így Sigourney Weavernek is vissza kellene térnie a soron következő részben, hiszen nélküle elképzelhetetlen lenne a folytatás – a színésznő, aki a Chappie forgatásán dolgozott együtt a direktorral, nem zárkózott el a lehetőségtől.

A District 9 és a Elysium rendezője annyira elszánt, hogy látványtervekkel (itt nézhetitek meg őket) is előállt a folytatást illetően – kérdés, mikor valósíthatja meg őket.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés