Hírek

Neill Blomkampnak várnia kell az Alienre

Neill Blomkamp ma hajnali twitterében arról panaszkodik, hogy az Alien 5. részével meg kell várnia, hogy Ridley Scott kitalálja, mit tervez a franchise prequeljével.

Az Alien: Paradise Losttal, vagy ahogy sokan hivatkoznak rá, a Prometheus második részével Ridley Scott 2017 decemberében tér vissza a mozikban – addig úgy tűnik Blomkampnak jegelnie kell a sorozat folytatásáról szóló terveit – írja a Coming Soon.

Scott utalt rá, hogy az Alien: Paradise Lost talán nem az egyetlen előzményfilm lesz, ez pedig veszélybe sodorhatja Blomkamp terveit. Blomkamp elképzelései szerint Ellen Ripley-nek, így Sigourney Weavernek is vissza kellene térnie a soron következő részben, hiszen nélküle elképzelhetetlen lenne a folytatás – a színésznő, aki a Chappie forgatásán dolgozott együtt a direktorral, nem zárkózott el a lehetőségtől.

A District 9 és a Elysium rendezője annyira elszánt, hogy látványtervekkel (itt nézhetitek meg őket) is előállt a folytatást illetően – kérdés, mikor valósíthatja meg őket.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya