Hírek

Megtalálták a Nem férek a bőrödbe második részének rendezőjét

Először 2022 októberében merült fel a Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday) második részének lehetősége. A rendező bejelentését követően Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis fotót is közzétett.

A Variety szerint Nisha Ganatra rendezi majd a Disney számára az eredetileg 2003-ban bemutatott Nem férek a bőrödbe második részét. A film a testcserés vígjátékok egyik emblematikus darabja, bár azt kevesen tudják róla, hogy egy feldolgozás. Először 1976-ban láthatták a nézők a történetet Barbara Harris és Jodie Foster főszereplésével, a stúdió pedig 1995-ben is feldolgozta a feje tetejére állt anya-lánya kapcsolatot. 21 évvel ezelőtt Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis főszereplésével Mark Waters készítette el az újabb adaptációt, most pedig jöhet a női rendező, és a történet következő, eddig nem látott állomása.

Nisha Ganatra korábban olyan projektekben vett részt, mint a Talk Show, a Pont az a dal, de rendezett epizódokat a Welcome to Chippendales című sorozatban is.

Március 29-én Jamie Lee Curtis az Instagramján posztolt egy közös képet Lindsay Lohannel, melyben ugyancsak a közelgő filmet lengeti be. A projekt tehát sínen van, várhatóan 2025-ben érkezhet is – egyelőre nem tudni, hogy mozikba vagy exkluzívan a Disney+ platformjára.

Az eltelt több mint két évtized alatt Jamie Lee Curtis Oscar-díjas színésznővé vált a Minden, mindenhol, mindenkorban nyújtott alakítása miatt. Lindsay Lohan eltűnt a nyilvánosságból botrányos magánélete miatt, azonban csak idén már láthattuk őt Az ír kívánság című romantikus vígjátékban a Netflixen, valamint felbukkant a Bajos csajok musical feldolgozásában is.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com